Feriebolig i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Villa Rosalia

Lejlighed San Montano Lejlighed Citara Lejlighed San Montano Lejlighed Sant'Angelo Lejlighed Sant'Angelo Lejlighed Citara Lejlighed Epomeo Lejlighed Epomeo Lejlighed Maronti Lejlighed Maronti
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Rosalia er drømmen om ferie i Syditalien! Her får du det hele på samme tid. Du bor tæt på vandet, men samtidig dejligt tilbagetrukket. Du bor "på landet", men samtidig har du kun 500 meter til nærmeste restaurant og under 2 km til nærmeste by. Du er i gåafstand til havet, men samtidig har du pool til rådighed. Og så har du en pragtfuld udsigt.

Gode lejligheder med privat terrasse

Villaen er for nylig sat gennemgribende i stand og er blevet opdelt i fem lejligheder til udlejning, plus en til viceværten. Lejlighederne befinder sig på tre forskellige niveauer, men ligegyldigt om du vælger at bo på første, anden eller tredje sal, så har du privat terrasse med bord og stole til rådighed uden for døren.

Læs mere om Villa Rosalia

Pool med havudsigt

På det øverste niveau finder du poolen (9x5 meter og 160 cm dyb) med solsenge og parasoller samt to badeværelser og et fælles vaskeri. Villaen har en have i flere niveauer på ca. 1000 m² og en privat parkeringsplads som kan rumme 12 biler.

Alt i gåafstand

Få hundrede meter fra Villa Rosalia ligger den smukke pinjelund Pineta di Fiaiano, hvor der er legeplads til børnene og en restaurant. Øens maleriske havn, Ischia Porto, er 1700 meter væk, og inden for mellem 1,5 og 2,5 kilometer finder du flere strande.

Lejlighederne på Villa Rosalia

Toværelseslejlighed San Montano med 2 sovepladser (2. sal med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er 31 m² stor og ligger på anden etage med adgang via en ekstern trappe. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejligheden har privat terrasse.

Treværelseslejlighed Sant'Angelo med 4 sovepladser (1. sal med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er 55 m² stor og ligger på første etage med adgang via en ekstern trappe. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejligheden har privat terrasse.

Treværelseslejlighed Citara med 4 sovepladser (2. sal med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er 68 m² stor og ligger på anden etage med adgang via en ekstern trappe. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejligheden har privat terrasse.

Treværelseslejlighed Epomeo med 6/7 sovepladser (2. sal med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er 75 m² stor og ligger på anden etage med adgang via en ekstern trappe. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (og en weekendseng) og badeværelse med bruser og wc samt et gæstebadeværelse med wc og håndvask. Lejligheden har privat terrasse.

Treværelseslejlighed Maronti med 4/5 sovepladser (3. sal med terrasse)

Lejligheden er 62 m² stor og ligger på tredje etage med adgang via en ekstern trappe. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (og en weekendseng) og badeværelse med bruser og wc. Lejligheden har privat terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map