Feriebolig i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Residence Ægidius

 
Residence Ægidius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Ægidius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ischia Porto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Ægidius ligger i rolige og grønne omgivelser ca. 400 meter fra havet og fra den hyggelige bydel Ischia Ponte. Ved lejlighederne er der parkeringsplads, men du kan let klare dig uden bil her, for de offentlige busser på øen udgør et velfungerende transportsystem.

Omgivelserne her er naturskønne og rolige. I haven finder du to svømmebassiner der fyldes med mineralvand fra en lokal kilde. Det ene bassin er mindre og egnet til børn, det andet er større og udstyret med vandmassage. Rundt om bassinet er der et grønt område med liggestole og parasoller.

Læs mere om Residence Ægidius

Her er også en snack bar, hvor du kan høre lidt musik og nyde mindre anretninger akkompagneret af et godt glas vin eller en kold øl. Du finder desuden restaurant, hvor du kan nyde de lokale specialiteter, ofte ledsaget af levende musik: jazz, blues eller pianobar.

Lejlighederne på stedet - 20 i alt - har forskellige størrelser og har alle selvstændig indgang. Alle lejligheder er udstyret med køkkenhjørne, fjernsyn og udgang til terrasse eller have med bord og stole.

Lejlighederne på Residence Ægidius

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse / have)

Lejlighederne består af alrum med to sovepladser samt køkkenhjørne, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse eller have.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse / have)

Lejlighederne består af alrum med fire sovepladser samt køkkenhjørne, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse eller have.

Toværelseslejlighed standard med 4 sovepladser (med terrasse / have)

Lejlighederne består af opholdsstue med to sovepladser og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse eller have.

Toværelseslejlighed Superior med 6 sovepladser (med terrasse / have)

Lejlighederne består af opholdsstue med fire sovepladser og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse eller have.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse / have)

Lejlighederne består af opholdsstue med to sovepladser og køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse eller have.

Skjul teksten
 
 
search map