Feriebolig i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Posidonia Residence

 
Posidonia Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Posidonia Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ischia Porto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Posidonia Residence indfrier din drøm om et eksotisk ø-ophold med elementerne sol, badning, romantik og oplevelser.

Solterrasse med udsigt

På toppen af Posidonia Residence finder du en stor solterrasse med pavillon, hvorfra du har udsigt over byens tage, det berømte aragonske borg samt øerne Vivaro og Procida i horisonten.

Læs mere om Posidonia Residence

Stilren indretning

Huset er blevet renoveret for nylig, og alle de 12 lejligheder er stilrent indrettede. De råder over aircondition, LCD-fjernsyn, telefon, sikkerhedsboks. Her er desuden reception samt elevator.

Til det voksne publikum

Posidonia Residence er i vores øjne et glimrende sted for et voksent publikum, der ønsker en komfortabel indlogering i kort afstand fra byen og alligevel i rolige omgivelserne. Vi finder dog dette feriested mindre egnet til rejsende med børn, da faciliteterne på stedet er ikke tænkt for dem.

Lejlighederne på Posidonia Residence

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (uden havudsigt)

ligger alle i stueetage og er ca. 25 m² og består af alrum med dagsområde med køkkenhjørne samt dobbelt seng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (uden havudsigt)

er mellem ca. 35 og 40 m² og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med havudsigt)

er mellem ca. 35 og 40 m² og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejlighederne nyder desuden udsigt over havet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Posidonia Residence

Læs personlige anmeldelser af Posidonia Residence som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Posidonia Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Posidonia Residence

Rigtig god beliggenhed på Ischia

Dejligt og meget personligt drevet hotel med meget hjælpsomme værter. Vi fik en skøn lejlighed med udsigt udover bugten og Vesuv i det fjerne;-) det er rart at stedet ligger lidt på afstand af byen, så der er helt roligt. man er dog nede i byen på få minutter alligevel.

Læs mere

Fantastisk sted!

Vi havde en skøn uge i Ischia Porto. Charmerende by med lystbådehavn, fiskerhavn, dejlig strand, gode restauranter og spændende butikker. Det er en kurø som er meget frodig med termiske bade. Vi havde en dag i Negombo, som var fantastisk smuk.

Læs mere

lækker italiensk ferieø

Øen er meget besøgt i juli måned af alle mulige turister, italienske som fra andre lande. Færgerne med og uden biler ankommer uafbrudt - sammen med store og små lystbåde. Prisniveau i Ischia Port er højere end vi har mødt med vores båd!

Læs mere

Fantastisk udsigt

Fin lejlighed med stort badeværelse. Dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt.
Sej bakke op til hotellet, det er ikke for dem, der har svært ved at gå

Læs mere

Meget flot & super lejlighed

Meget flot & super lejlighed oppe i højden over havnen. Fin terrasse med en fantastisk udsigt. Venligt personale i receptionen.

Læs mere

Eric og rejsefælle fra Aalborg boede på Posidonia Residence i Ischia Porto fra d. 16. til d. 23. maj 2009.

Vi boede en uge på Posidonia Residence, Ischia Porto, i maj 2009 og havde en herlig ferie.

På kortet kunne vi se, at lejlighedshotellet ligger i spadsereafstand fra havnen og færgelejet, men hvad kortet ikke viser er, at Posidonia ligger på toppen af en veritabel skihopbakke. Det var hårdt og varmt at slæbe kufferterne op! Højden betyder imidlertid også, at der er en herlig udsigt over byen og Napolibugten med Vesuv i det fjerne; men jeg vil ikke anbefale stedet til gangbesværede.

Vi havde bestilt en etværelses lejlighed, men da det var maj og uden for højsæsonen, fik vi en toværelses med havudsigt uden ekstra beregning. Se det var et smukt træk! Personalet var meget venligt og hjælpsomt.
Lejligheden var moderne og praktisk indrettet. Køkkenet var veludstyret (med gaskomfur). Der var ikke elkogekedel eller ”nordeuropæisk” kaffemaskine, men man kan koge vand i en kasserolle, og jeg foretrækker alligevel espresso - og en espressokande er der selvfølgelig. Vi befandt os rigtig godt.

Når man kommer ned ad skihopbakken, er man i byens centrum. Til højre går vejen mod Ischia Ponte, og man skal ikke langt, før der er et velassorteret supermarked. Parallelt med denne vej, men nærmere stranden, ligger Via Roma med restauranter, souvenirbutikker og tøjforretninger – det er turiststrøget. Til venstre ligger havnen og busstationen. Lige bag busstationen er der et minimarked.

Det kan anbefales at købe en busbillet til f.eks. 3 eller 7 dage (købes i kiosker, ”Tabacchi”). En billet til 3 dage koster 8 euro. Den lille 7’er kører i fast rutefart mellem Ischia Porto og Ischia Ponte, hvor man kan besøge den imponerende borg, Castello Aragonese, og det lille interessante museum, Museo del Mare. Rutebiler kører øen rundt. ”CS” kører venstre om (altså mod uret), og ”CD” højre om. Det tager ca. 1½ time at køre hele øen rundt, og busserne kører så ofte, at man sagtens kan hoppe af et sted, se sig omkring og så hoppe på den næste.

Ischia er en smuk og frodig ø, og det er ikke uden grund, at den kaldes ”Den grønne Ø” – l’Isola Verde. På vores hjemmeside http://sitestory.dk/rejser/ischia2009/index.htm kan man læse om vores oplevelser på Ischia, og der er fotos og kulinariske indtryk.

Læs mere
 
search map