Anmeldelser af Hotel Royal Terme

 
Hotel Royal Terme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal Terme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ischia Porto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Royal Terme

Læs personlige anmeldelser af Hotel Royal Terme som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Royal Terme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Torben og konen fra Hedehusene boede på Hotel Royal Terme i Ischia Porto fra d. 26. juni til d. 3. juli 2004 efter et kort opholf i Rom og inden de sejlede videre til Anacapri

Vi har haft en fantastisk god tur.[...]
Ischia og vores hotel var ualmindelig dejligt. Hotelpersonalet var søde, smilende og altid hjælpsomme. Maden var også god og varieret. Selve øen og dens befolkning var vi meget glade for, så det er bestemt ikke sidste gang, vi har været der og meget gerne samme hotel igen.[...]
Vi har haft en vidunderlig tur og er allerede nu i gang med at finde ud af, hvilken egn af Italien vi vil besøge næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map