Anmeldelser af Hotel Parco Aurora Terme

 
Hotel Parco Aurora Terme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Parco Aurora Terme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ischia Porto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Parco Aurora Terme

Læs personlige anmeldelser af Hotel Parco Aurora Terme som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Parco Aurora Terme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og familie fra Helsinge boede på Hotel Parco Aurora Terme i Ischia Porto fra d. 10. til d. 21. juli 2008.

Dejlig by, turistpræget ja, men en meget stor del af turisterne var Italienere, det hjælper gevaldigt ;-) Masser af shoppingmuligheder, og søreme en bar der solgte Guiness!!! Glimrende værelser, venligt personale, smuk udsigt. Som halvpensionærer indtog vi et af dagens måltider på hotellet. Valgfrit mellem frokost og aftensmad, man bestiller blot efter menukortet i forbindelse med den glimrende morgenmad. Kvaliteten af maden overgik langt vores forventninger. Halvpension er ikke nødvendigvis den optimale kulinariske oplevelse. Derudover havde vi formentlig Ischias suverænt bedste tjener til at pusle om os. Luigi var så bekymret for vores overlevelsesmuligheder, at han den sidste morgen, hvor vi skulle med en tidlig færge til Napoli, sørgede for frugt og sandwich til den "lange" rejse. Man bør ikke sætte sig på den bar, hvor der er levende musik. Dels lyder musikken forfærdeligt, og dels pålægges man en afgift pr. person på 0.90 Euro for "underholdningen". Der er glimrende fiskerestauranter på havnepromenaden. Også et sted og hotel vi meget gerne vil vende tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map