Hotel i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Hotel Le Querce

 
Hotel Le Querce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Querce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ischia Porto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Le Querce ligger i grønne omgivelser, med en fantastisk udsigt over det azurblå Middelhav, under en kilometer fra den hyggelige Ischia Porto og vandet.

Lækkert poolområde

Der er tale om et flot, moderne hotel, med et fabelagtigt poolområde, og dertilhørende solterrasse. På hotellet er der, udover den flotte udendørs pool, også indendørs pool med termisk vand. Dette sidstnævnte er en del af hotellets wellness-center, der mod betaling også giver mulighed for skønhedsbehandlinger og terapeutiske behandlinger af forskellig karakter.

Læs mere om Hotel Le Querce

God restaurant

Hotellet råder ligeledes over en god restaurant, der serverer såvel lokale som nationale specialiteter. Restauranten har både indendørs og udendørs servering. Fra hotellets panoramiske terrasse har du udsyn til Den Napolitanske Golf, Vesuv og småøerne Vivara og Procida.

Værelserne

Der er i alt 67 værelser på hotellet, af typen Standard og Superior. Alle værelser råder over satellit tv, aircondition, minibar samt badeværelse med toilet og bruser. Alle superiorværelser har balkon med direkte havudsigt, mens udsigten fra standardværelsernes balkon til havet er mindre direkte.

Skjul teksten
 
 
search map