Hotel i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Hotel Don Pedro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Don Pedro ligger i gåafstand til havnen, og du skal kun forcere en stejl bakke på 800 meter for at nå til hotellet. Hvis du har bil, kan du parkere på Don Pedro, og ellers kan du tage en taxi eller bussen. Fordelen ved den høje beliggenhed er den fantastiske udsigt over Napolibugten og havnen. Hotellet ligger kun ca. 1 km fra bycentrum med de mange butikker, barer og restauranter. Du kan nå stranden ad en lang trappe med ca. 138 trin, eller du kan benytte vejen. Livet på Ischia er stille og fredeligt og let at overskue. Størstedelen af de besøgende kommer til Ischia på grund af strandene, havet og de helbredende kilder. Rundt omkring i det vulkanske landskab på øen, kan du finde naturlige kilder og små geysere, også på flere af strandene. Det grønne bakkede landskab, hvor du også finder Hotel Don Pedro, er en attraktiv beliggenhed. Du kan udforske øen enten med bus eller med bil, og du kommer helt sikkert forbi flere små, hyggelige og forholdsvis autentiske fiskerlandsbyer, hvor du kan gøre stop. Eller du kan checke de lokale restauranter, hvor du helt sikkert kan smage på en af Ischias "nationalretter" - stegt kanin. En anden af de store attraktioner er strandene. Rundt omkring på øen finder du ca. 28 kilometer gylden sandstrand med fantastiske kig over ege- og bøgeskove.

Udsigten og gæstfriheden er det hele værd

Det er naturligvis et privilegium at bo på bjergsiden. Du kan slå dig ned ved poolen eller på terrassen med din bog og nyde freden, udsigten og den venlige betjening. Vi er helt sikre på, at hvis du sætter pris på traditioner, vil du nyde dit ophold på Don Pedro. Ud over udsigten, er der også en jacuzzi i forbindelse med poolen, og til de lidt koldere dage en sauna inden døre. Hvis du har lyst til en behandling eller massage, så bed et af familiemedlemmerne om at bestille tid til dig. Terrassen er et perfekt sted til en aperitif eller en let frokost, og restauranten tilbyder retter både fra det nationale og det regionale køkken. Du har også mulighed for at bestille ophold med halvpension. Hotellet tilbyder også et TV-rum og gratis wi-fi er tilgængeligt i området ved receptionen.

Læs mere om Hotel Don Pedro

Traditionelle værelser

Hotel Don Pedro har i alt 38 enkelt og traditionelt indrettede værelser. Alle værelser har satellit TV, telefon, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt terrasse eller balkon. Mod betaling er det muligt at bestille værdiboks og aircondition.

Læs om værelserne på Hotel Don Pedro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Don Pedro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Don Pedro som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Don Pedro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Don Pedro

Value for money

Don Pedro er et velholdt lille hotel der ejes og drives af en familie som ved hvad der kræves. De giver sine gæster en venlig imødekommenhed og fin service.

Læs mere

Familieejet

Virkelig et vidunderligt hotel, familieejet. De passer godt på deres gæster. Fantastisk morgenmad.

Læs mere

Skøn mad - fantastisk udsigt

Vi havde en rigtig dejlig ferie på hotel Don Pedro. Maden var skøn, personalet var venlige. Poolområdet var dejligt. Aldrig overfyldt altid plads også til vores fire børn. Trappe (mange trin)på hotellet, som førte ned til byen og havnen. Også gåafstand til et stort termisk bad med mange pools.

Læs mere

SKØØØØØNT

Dejligt hotel, god stemning, lækker morgenmad og fin rengøringsstandard.

Værelserne er ikke så store, ej heller terrassen, men vi kom heller ikke for at sidder der.

Det var ikke nemt at tørre håndklæder, så man var nødt til at smide dem til vask hver dag.

Læs mere

Vidunderligt Hotel

Et herligt hotel med en fantastisk udsigt over Ischia by!
Morgenmaden var rigtig god, det samme var aftensmaden som vi også prøvede.
Poolområdet holdt et godt niveau!
Virkelig god service, intet at klage over!

Vi er meget tilfredse med vores uge hos Don Pedro!

Læs mere

Don Pedro

Stille og roligt godt hotel med styr på tingene.
Yderst venlig famile som driver hotellet og er virkelig service minded.
Prøv halvpension og oplev italienske retter som du ikke kan købe andre steder. Ikke gourmetmad men okay til prisen. Der kunne vælges en 3 retters menu udfra 3 forretter, 3 hovedretter og 4 desserter
Morgenmaden var rigtig god med frisk brød
Fint koncept og vi kommer igen??

Læs mere
 
search map