Hotel i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Terme

 
Hotel Continental Terme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Continental Terme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ischia Porto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger tæt på centrum af Ischia Porto og består af flere bygninger omgivet af en privat park på 30.000 m² med meget gamle pinjetræer og den farverige lokale flora.

Dette elegante og fine hotel tilbyder mulighed for at holde en ferie ved kysten med et helse ophold på hotellets egen kurbade anstalt. Gratis transfer bus med fast køreplan kan benyttes for at komme til den nærmeste strand, der ligger 4 km fra hotellet.

Læs mere om Hotel Continental Terme

Hotelværelserne er velmøblerede og komfortable. De råder over telefon, aircondition (fra d. 20/5 til d. 20/9), minibar, satellit fjernsyn, badeværelse og lille balkon.

Hotellets restaurant tilbyder italienske delikatesser og de mest anerkendte internationale retter. Somme tider arrangeres gallaaftener. På hotellet findes der også fælles opholdsstue, piano bar og kongrescenter.

Gæsterne kan desuden benytte sig af boccia baner, bordtennis, fitness room og 5 udendørs pools samt 3 indendørs pools med kurvand som ligger spredt rundt i den private park. Mod betaling kan man nyde hotellets "beauty center" fysioterapi og skønheds behandlinger.

Skjul teksten
 
 
search map