Anmeldelser af Hotel Continental Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Continental Mare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Continental Mare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Continental Mare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Cool hotel

Smuk beliggenhed på en bjergskråning, cool hotel. Måske lige cool nok at kalde det, vi havde på værelse 403 for en balkon - den var latterligt lille. Derimod var der vist ikke andre værelser, der havde samme vidunderlige udsigt over bugten. Lidt for dyrt at spise til middag på hotellet - maden var dog meget veltillavet. God service med egen transfer til og fra havnen. Værelset ok med velfungerende aircon.

Ischia Porto som feriedestination

Hotel Continental Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Continental Mare
Dobbeltværelse m. havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map