Hotel i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger højt midt i en skøn grøn park på en skrånende grund, og med en enestående udsigt over havet mod Napoli og vulkanen Vesuv. Hotellet ligger under vejen, så du bliver ikke generet af trafikstøj, men befinder dig i rolige og smukke omgivelser i nærheden af Castiglione kurbadet og blot 15 minutters gang fra havnen og centrum i Ischia by. Hvis ikke du har lyst til at gå til byen, kan du naturligvis tage den lokale bus, som har stoppested lige uden for døren. Fra hotellet har du direkte adgang – via en trappe - til en privat strand med sand og småsten. Ankommer du i bil, er der gratis parkering på området.

Spis dine måltider med en fantastisk udsigt over havet

Du kan nyde din morgenmad på terrassen med udsigt over havet, så bedre kan det næsten ikke blive. Hvis du har valgt et ophold med enten halv- eller helpension, kan både frokost og middag naturligvis indtages i samme spektakulære omgivelser, men også inden døre i den hyggelige restaurant, hvor du også har udsigt. Fra 5/8-20/8 er halvpension obligatorisk. Hotellet er et såkaldt sommerhotel, så det meste af tiden leves livet udendørs, på din balkon eller terrasse eller i en af de mange hyggekroge i den store park.

Læs mere om Hotel Continental Mare

Kurbade og skønhedsbehandlinger

Hotellet tilbyder hele to forskellige swimmingpools, og det er ikke bare almindelige pools, men opvarmede "termal-pools", for Ischia er jo kendt for sine varme og helbredende kilder. Poolen "Garden" har en temperatur på 30 grader, og er omgivet af en blød græsplæne og et område til solbadning lige bag den smukke bugt Cafiero. Den anden pool "Panoramic" er omgivet af et soldæk, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt mod Napoli. Den er ca. 20 meter lang, og holder en temperatur på ca. 28 grader. De to pools er åbne fra kl. 08:00-20:00. Hotellet har også et wellness center, som hedder Club Benessere Mare. Her kan du bestille alverdens former for behandlinger og massage. Hvis du vil have rigtige kurbade, kan du tage den gratis shuttlebus til søsterhotellet Hotel Continental Terme, men forhør dig i receptionen om de forskellige muligheder.

Tag på eventyr i lokalområdet

Hvis du kan løsrive dig fra mulighederne på selve hotellet, er der mange spændende ting at opleve rundt omkring på selve Ischia, som er en forholdsvis stor ø, men du kan naturligvis også tage på udflugt til fastlandet eller nogen af de andre øer, hvis du er her i en længere periode. Der kører lokalbusser rundt på øen, og der er et stoppested tæt på hotellet. Skal du længere væk, er du nødt til at sejle, men det er sjældent nogen trussel på disse kanter, for det er utrolig smukt at sejle rundt i Middelhavet. Du kan besøge de to øer Procida og Capri, men du kan også tage på tur til Napoli eller den lille by Pozzuoli med det imponerende amfiteater, og så kan du naturligvis også besøge vulkanen Vesuv, den romerske ruinby Pompeji eller den verdensberømte Amalfikyst, hvis du tager afsted i god tid.

Værelse med balkon eller terrasse

Der er i alt 65 værelser på hotellet i forskelige kategorier, og alle har balkon eller terrasse og udsigt enten til haven eller mod havet. Værelserne er pænt men enkelt indrettet og har aircondition (15/6-15/9), satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Der er gratis wi-fi i de fælles områder, men ikke i værelserne.

Læs om værelserne på Hotel Continental Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map