Feriebolig i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Villa al Mare

 
Villa al Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa al Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa al Mare ligger i Citara bugten ved en af øens mest attraktive strande. I nærheden finder du den berømte Poseidon have.

Villaen er omgivet af en flot have med palmer og middelhavsvegetation. I haven finder man også en "ruin" - en såkaldt epomeo. Ordet henviser til en type "hule" - et neolitisk hul, hvor mennesker har boet. Der er ikke mange huse i området, og flere af nabogrundene anvendes blot som urtehave.

Læs mere om Villa al Mare

I ejendommen er der 5 lejligheder i alt. De to største ligger i hovedbygningen og den ene af dem har endog havudsigt. De tre mindste ligger i et anneks. De har alle egen udendørsplads, samt privat parkeringsplads til én bil.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (i annekset):
- Disse tre lejligheder er ca. 25 m² og ligger alle i stueetagen ved siden af hinanden. De består af lille køkken, alrum med spiseafdeling og dobbeltseng samt ekstra seng, badeværelse med toilet og bruser, terrasse og have.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage i hovedbygning):
- Denne lejlighed ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med to sovepladser i hver, badeværelse / toilet samt stor delvis overdækket terrasse - på ca. 120 m². Det muligt at få to ekstra senge mod tillæg.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal i hovedbygning):
- Denne lejlighed ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med to sovepladser i hver samt havudsigt, to badeværelser / toiletter samt stor delvis overdækket terrasse - på ca. 80 m² med havudsigt. Det muligt at få to ekstra senge mod tillæg.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Rosalia

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Posidonia Residence

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Populært på Capri, Ischia og Procida

search map