Feriebolig i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Villa al Mare

 
Villa al Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa al Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa al Mare ligger i Citara bugten ved en af øens mest attraktive strande. I nærheden finder du den berømte Poseidon have.

Villaen er omgivet af en flot have med palmer og middelhavsvegetation. I haven finder man også en "ruin" - en såkaldt epomeo. Ordet henviser til en type "hule" - et neolitisk hul, hvor mennesker har boet. Der er ikke mange huse i området, og flere af nabogrundene anvendes blot som urtehave.

Læs mere om Villa al Mare

I ejendommen er der 5 lejligheder i alt. De to største ligger i hovedbygningen og den ene af dem har endog havudsigt. De tre mindste ligger i et anneks. De har alle egen udendørsplads, samt privat parkeringsplads til én bil.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (i annekset):
- Disse tre lejligheder er ca. 25 m² og ligger alle i stueetagen ved siden af hinanden. De består af lille køkken, alrum med spiseafdeling og dobbeltseng samt ekstra seng, badeværelse med toilet og bruser, terrasse og have.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage i hovedbygning):
- Denne lejlighed ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med to sovepladser i hver, badeværelse / toilet samt stor delvis overdækket terrasse - på ca. 120 m². Det muligt at få to ekstra senge mod tillæg.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal i hovedbygning):
- Denne lejlighed ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med to sovepladser i hver samt havudsigt, to badeværelser / toiletter samt stor delvis overdækket terrasse - på ca. 80 m² med havudsigt. Det muligt at få to ekstra senge mod tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map