Feriebolig i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Residence Parco La Rosa

 
Residence Parco La Rosa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Parco La Rosa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Parco La Rosa ligger ca. 400 meter fra byens centrum, afsides fra byens livlige gader med udsigt over Forio bugten.

Slap af ved poolen

På Residence Parco La Rosa er der pools med varmt kurvand, hvilket tillader badning udendørs selv i de friskere perioder, som om foråret og om efteråret. Ved poolsene kan man slappe af på den gode solterrasse, der er udstyret med parasoller og liggestole.

Læs mere om Residence Parco La Rosa

Minibus til strand og centrum

Ved lejlighederne er der privat parkeringsplads, bar med fjernsynsstue, og fælles grillområde. Stedet arrangerer desuden på faste tidspunkter af dagen minibus til Citara stranden og til centrum, hvis man ønsker at spare benene, for den ellers korte tur til byen.

Lejligheder med terrasse

Lejlighederne er pænt indrettede og råder alle over terrasse, telefon, fjernsyn, badeværelse med hårtørrer og - mod bestilling og mod betaling på stedet - aircondition.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser:
- Lejlighederne består af alrum med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning, køkkenhjørne og udgang til bred terrasse med bord og stole samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejlighederne består af alrum med to sovepladser i sovesofa eller udtræksenge (ikke egnet til store børn eller voksne), køkkenhjørne og udgang til bred terrasse med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser:
- Lejlighederne består af alrum med dobbeltsovesofa samt udtrækseng, køkkenhjørne og udgang til bred terrasse med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Parco La Rosa

Læs personlige anmeldelser af Residence Parco La Rosa som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Parco La Rosa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Parco La Rosa

Læs mere
 
search map