Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Il Gattopardo

 
Il Gattopardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Gattopardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Gattopardo er ideelt for den der søger sundhed, velvære og afslapning i de smukkest tænkelige omgivelser!

Hotellet ligger helt vidunderligt, højt, i frodige, grønne omgivelser, med udsigt over det dejlige Middelhav og Monte Epomeo bjerget. Stedets placering er optimal; der er kun ca. 300 meter til stranden, 1 km til de berømte kurbade Giardini Poseidon og til Forios hyggelige centrum.

Læs mere om Il Gattopardo

På Il Gattopardo er der rig mulighed for at pleje både sjæl og legeme. Omgivelserne i sig selv indgyder den totale afslapning, ligesom det lækre helsecenter byder på en mængde forskellige behandlinger (mod betaling af tillæg). Der er 3 udendørs samt to indedørs bassiner. Vandet i flere af bassinerne er termisk, hvilket siges at have en positiv indflydelse på kroppen. Tre af bassinerne er ligeledes udstyret med vandmassage. Der er også tennisbane, bardtennis, cykeludlejning, legeområde samt parkeringsplads på hotellet.

Hotellet råder over i alt 72 værelser, alle pæne og lyse, og udstyret med telefon, satellittv, pengeskab, minibar, aircondition, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map