Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Villa Teresa

 
Hotel Villa Teresa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Teresa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Teresa ligger på skråningerne bag ved Citara-bugten, der er berømt for sine kurvandskilder, som springer ved Citara-stranden. Hotellet er omgivet af den frodige middelhavsvegetation, vinplantager og eksotiske planter, der præger landskabet på øen Ischia.

På Hotel Villa Teresa er der stort svømmebassin, endda med vandmassage, samt wellnesscenter, hvor det er muligt at nyde terapeutisk massage og skønhedsbehandlinger. Her er der også en flot solterrasse med udsigt over Citara-bugten og Epomeo-bjerget, hvor man kan solbade og modtage helioterapi. Terrasserne ved svømmebassinerne benyttes sidst på dagen til danseaftener og pianobar.

Læs mere om Hotel Villa Teresa

Måltiderne, som tilberedes efter lokale traditioner, serveres i spisesalen ud til svømmebassinet. Til hver måltid kan man vælge mellem tre pastaretter eller suppe samt tre hovedretter med forret- og salatbuffet. Morgenmaden serveres ligeledes som buffet.

Hotellets 80 værelser er flot indrettede og comfortable med mulighed for indlogering af to eller tre gæster. De råder alle over aircondition, balkon, satellitfjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Fra balkonen har man enten udsigt over Citara-bugten eller Epomeo-bjerget.

Skjul teksten
 
 
search map