Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Villa Carolina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo midt på havnen med en fantastisk udsigt

Midt på havnen i den hyggelige by Forio d'Ischia, og få skridt fra byens centrum, finder du det dejlige Hotel Villa Carolina. Færgen sejler til og fra Napoli hver time, og der er også forbindelse med båd til den smukke ø Procida, som absolut er et besøg værd. Ischia er oprindeligt en vulkansk ø, og den er kendt viden om for sine varme kilder, så du har også mulighed for at besøge et af de mange kurbade under din ferie. Der er ikke langt til øens gode strande, og du kan faktisk gå til flere af dem fra hotellet. Der er dog også en del som kræver lidt længere transport, men de kan nås ved at hoppe på en af de lokale busser.

Gode udflugtsmuligheder

Du må naturligvis heller ikke snyde dig selv for en tur rundt på den smukke ø, og her kan vi også anbefale de lokale busser, hvis ikke du medbringer egen bil. Får du lyst til at være kulturel, kan du evt. tage båden til byen Pozzuoli, som ligger vest for Napoli. Her finder du bl.a. et af Italiens største romerske amfiteatre, hvor du især må beundre den næsten intakte kælderetage, hvilket er en helt særlig oplevelse. Storbyen Napoli er også et must når du er på disse kanter, og her kan du bl.a. besøge det berømte arkæologiske museum med de mange fund fra de romerske ruinbyer Pompeji og Herculanum.

Læs mere om Hotel Villa Carolina

Udsigt og udsigt

Ved indgangen modtages du i den store hall, og du bl.a. kan sidde og nyde en drink, hvis ikke du vælger at indtage den på den store udendørs terrasse. Hotellets stærke side er dog tagterrassen, hvorfra du har en uforglemmelig udsigt over havet på den ene side og Epomeo bjerget samt det gamle tårn - Il Torrione - på den anden. Også på denne terrasse er der betjening fra baren både om dagen og om aftenen, og det er også her du kan nyde tilværelsen i den lille pool. Den udendørs pool er udstyret med vandmassage og vandfald for nakkemassage. Hertil hører solterrasse med liggestole og parasoller, der indbyder til solbadning i fred og ro væk fra byens gader.

Hotellet har mange gode faciliteter

Dagens første måltid serveres som buffet, og der er et godt udvalg af både salte og søde produkter. Du kan også nyde din middag i hotellets restaurant, hvis ikke du foretrækker at udforske et af de mange spisesteder i den hyggelige by. Trænger du til en god omgang massage eller behandlinger af forskellig art, kan du besøge hotellets wellness-center, hvor du også finder en opvarmet indendørs pool.

Dejlige værelser med god komfort

Værelserne på Hotel Villa Carolina findes i flere kategorier. De er placeret forskellige steder i bygningen, og kan derfor både have udsigt over havnen og havet eller mod de omkringliggende huse og palæer. Alle værelser er udstyret med badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Derudover er der aircondition, minibar, satellit TV, telefon og værdiboks. De fleste juniorsuiter er i to etager.


Læs om værelserne på Hotel Villa Carolina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map