Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Terme Villa Angela

 
Hotel Terme Villa Angela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Terme Villa Angela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Terme Villa Angela ligger på den vestlige kyst af øen Ischia, mellem den berømte Citara-bugt og Epomeo-bjerget. Den nærmeste strand, hvorfra man kan nyde solnedgangen, ligger ca. 800 meter fra hotellet. Der er ca. 1,5 km. til Forio d'Ischia centrum, hvor man finder et rigt udvalg af caféer og spisesteder.

Tag bussen en tur rundt på øen

Det er nemt at komme frem til hotellet, da den offentlige buslinje der betjener hele øen, har busstoppested få meter fra indgangen. Bussen giver mulighed for at nyde øens strande og smukke udsigter, selv hvis man ikke har bil.

Læs mere om Hotel Terme Villa Angela

Nyd en drink ved poolen

Hotellet er omgivet af en frodig vegetation med middelhavsplanter og palmer af forskellig slags. Her kan man sidde i skyggen og nyde sin morgenmad, så længe vejret tillader det. Solterrassen ved poolen er desuden serviceret hele dagen, så her kan man slappe af og nyde en drink i løbet af dagen.

Mulighed for skønhedsbehandlinger

Hotellet byder desuden på to pools med kurvand samt wellness-center, åbent fra morgen til solnedgang. Her kan man - mod betaling og efter aftale - få både skønhedsbehandlinger og massage.

Lidt om værelserne

Værelserne råder alle over balkon eller terrasse. De råder endvidere alle over aircondition, fjernsyn og telefon samt badeværelse med toilet og bruser. Superiorværelserne er større og råder endvidere over minibar og hårtørrer på badeværelset. Bemærk at hotellet også har værelser hvor kæledyr er tilladt.

Skjul teksten
 
 
search map