Anmeldelser af Hotel Terme Providence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Terme Providence

Læs personlige anmeldelser af Hotel Terme Providence som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Terme Providence. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et sted hvor man har alt man behøver

Det var sådan et smukt hotel med flotte kakler overalt. Personalet var meget hjælpsomme og svarede meget hurtigt på min mail med en masse spørgsmål jeg havde brug for hjælp til eller svar på. Man kunne se til morgenmaden at vi var mage på hotellet, men det føltes ikke sådan i løbet af dagen. Jeg kunne sidde og stirre ud over havet i timer på deres balkon med et lækkert stykke kage og en rigtig god kop kaffe. Chefen kom og gav mig en personlig velkomst og vi fik den lækreste plads til morgenmaden med skøn havudsigt. Eneste fejl ved det hele var at vi ikke blev der længere. To nætter var alt for kort.

Forio d'Ischia som feriedestination

Der foregår tit musikarrangementer om aftenen i de forskellige byer på Ischia. De var gode til at fortælle det på hotellet. De hjalp os også med at købe færgebilletten online tilbage til Napoli.
De gamle damer på hotellet fortalte os at vi burde have en badehætte når vi var i poolen. Det var vi ikke klar over. Vi kommer ikke så ofte på hoteller med pool.

Hotel Terme Providence
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Terme Providence
Dobbeltværelse m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map