Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Terme Providence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vælger at holde din næste ferie på Hotel Terme Providence, tager det dig ikke mere end et par minutter at gå ned til stranden, men du skal nok beregne lidt længere tid for at gå op, for hotellet ligger i et kuperet område tæt på byen Forio på vestsiden af den dejlige ø Ischia. Hotellet ligger i en dejlig grøn have, hvor du også kan nyde tilværelsen på en solseng (tillæg) ved den dejlige pool.Varme kilder

Der er også en indendørs pool, og som stort set alle steder på vulkanøen Ischia, som er berømt for sine varme kilder, er der også et Spa og wellnesscenter, hvor du kan bestille forskellige former for behandlinger. Har du lyst til sved på panden, er der også nogen få motionsredskaber, men ikke noget egentligt fitnesscenter.

Læs mere om Hotel Terme Providence

Gode lokale retter

Du kan også nyde alle dine måltider på hotellet, som har en god restaurant med traditionelle retter, hvis ikke du foretrækker at afprøve nogle af de mange restauranter i centrum, som ligger godt en kilometer fra hotellet. Du kan bl.a. få en af de berømte napolitanske pizzaer, hvilket sikkert vil være en positiv overraskelse, hvis du rejser med børn. I højsæsonen er der levende musik nogle gange om ugen, og ellers er der som sagt ikke langt til Forio, hvor du kan hygge dig med de lokale og de andre turister på barerne i havnen.

Værelse med balkon

På Hotel Terme Providence er der i alt 65 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle har en større eller mindre balkon eller terrasse, og enkelte har også havudsigt. Der er aircondition, satellit TV, værdiboks samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Terme Providence

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Terme Providence

Læs personlige anmeldelser af Hotel Terme Providence som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Terme Providence. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et sted hvor man har alt man behøver

Det var sådan et smukt hotel med flotte kakler overalt. Personalet var meget hjælpsomme og svarede meget hurtigt på min mail med en masse spørgsmål jeg havde brug for hjælp til eller svar på. Man kunne se til morgenmaden at vi var mage på hotellet, men det føltes ikke sådan i løbet af dagen. Jeg kunne sidde og stirre ud over havet i timer på deres balkon med et lækkert stykke kage og en rigtig god kop kaffe. Chefen kom og gav mig en personlig velkomst og vi fik den lækreste plads til morgenmaden med skøn havudsigt. Eneste fejl ved det hele var at vi ikke blev der længere. To nætter var alt for kort.

Læs mere
 
search map