Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Terme Colella

 
Hotel Terme Colella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Terme Colella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger inde i byen, 10 minutter fra det historiske bycentrum og de største indkøbsgader. Med 10 minutters kørsel i bus eller bil kan man komme til Citara bugten, med stranden af samme navn og hvor Poseidon Haven ligger. Chiaia stranden – med parasoller og liggestole samt betalingsfrie strækninger - ligger kun 600 meter fra hotellet.

Hotellet er en typisk middelhavsbygning. Hotelværelserne ligger både i hovedbygningen og i mindre huse spredt rundt i den tropiske have som er rig på blomster, cycas, palmer, citron- og appelsintræer. Alle hotelværelserne råder over telefon, badeværelse og balkon eller terrasse.

Læs mere om Hotel Terme Colella

Restauranten tilbyder de lokale specialiteter som kan nydes i spisesalen med aircondition.
På hotellet findes desuden parkeringsplads (ikke overvåget), tea room og american bar. Prisen inkluderer desuden adgang til hotellets pool med kurvand (en udendørs og en indendørs). Mod betaling kan man benytte sig af helbredende behandlinger og skønhedspleje på hotellets badeanstalter og Beauty Farm. Der arrangeres ugentlig underholdning enten ved baren eller ved poolen.

Værelserne på Hotel Terme Colella

Skjul teksten
 
 
search map