Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Terme Castaldi

 
Hotel Terme Castaldi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Terme Castaldi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger i en smuk have, få hundrede meter fra Forios bycentrum og shoppingfaciliteter. Det er et af de ældste hoteller i byen og har en lang tradition indenfor kurbadsbehandlinger. Det består af tre bygninger i alt. Med få minutters kørsel i bil eller bus kommer man til Chiaia eller Citara strandene.

Hotelværelserne er enkelt møbleret og råder over telefon, minibar satellitfjernsyn og badeværelse med hørtørrer. Aircondition er inkluderet i prisen i faste tidsrum i perioden dea d. 1. juli til d. 31. august.

Læs mere om Hotel Terme Castaldi

Restauranten er præget af den lokale madlavning. På hotellet findes der desuden fjernsynssal med satellit fjernsyn og storskærm, bar, elevator og faciliteter for handicappede mennesker.

Prisen inkluderer adgang til hotellets pool, begge med kurvand. Den ene ligger i haven imens den anden ligger indendørs og råder også over hydromassage. Mod betaling kan man benytte sig af mudderbad og kurbad samt skønhedsbehandlinger på hotellets badeanstalt, der har eksisteret siden 1829.

Skjul teksten
 
 
search map