Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Royal Palm

 
Hotel Royal Palm er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal Palm er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Royal Palm ligger på et udsigssted over den berømte Citara bugt, en af de flotteste strande på øen, og tæt på Poseidon Have, der er en af Europas største kurbadeanstalter.

Hotellet er omgivet af palmer og oliventræer, og har udsigt til havet mod vest. Forios centrum kan nås langs havnepromenaden eller med den offentlige bus, der kører jævnligt rundt om øen. På hotellet findes der fire bassiner med kurvand, af hvilke to er udendørspools - et med varmt vand og et med koldt - og disse er omgivet af en solterrasse med liggestole og parasoller, som kan benyttes mod betaling. Indendørsbassinerne er ligeledes omgivet af liggestole, men her holdes der lukket fra slutningen af juli til slutningen af august.

Læs mere om Hotel Royal Palm

Forio d'Ischia er anerkendt for det gode kurvand. Ved hotellet er der et veludstyret wellness- og skønhedscenter, hvor der er mulighed for at bestille terapier og skønhedsbehandlinger: remise en forme, massage, kurbad, sauna, mudderbad, osv. Inden for reumatologi, ortopædi, traumatologi og dermatologi er hotellets kurvand særligt anbefalet på grund af dets kemiske- og biologiske sammensætning.

Værelserne er pænt indrettede og råder alle over aircondition (kun tændt i de varmeste måneder), satellitfjernsyn, telefon og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værdiboks kan benyttes mod betaling.

Skjul teksten
 
 
search map