Anmeldelser af Hotel Imperamare

 
Hotel Imperamare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Imperamare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Imperamare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Imperamare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Imperamare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel med flot beliggenhed

Hyggeligt hotel med en flot hav udsigt. Tæt på stranden, dog mange trapper. Ikke egnet for gangbesværede. Hotellets personale er ikke særlige engereret i deres gæster og er dårlige til engelsk. Ved ankomst manglede vi information om stedet og området.

Forio d'Ischia som feriedestination

Tæt på hotellet er der få restauranter og mulig for indkøb. Selve byen Forio ligger ca. 20 minutters gang fra hotellet. Gåturen til Forio var på en meget trafikeret vej, hvor biler motorcykler, scooter og busser kører meget stærkt. Der er kun et meget smalt fortov noget af vejen. Forio er en hyggelig havneby.

Hotel Imperamare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Imperamare
Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map