Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Imperamare

 
Hotel Imperamare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Imperamare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forio d'Ischia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ischia er en oplevelse i sig selv med trekking ture, kulturelle seværdigheder og gode strande. Skulle du have lyst til at vugge på bølgerne, kan du nemt komme til øerne Procida og Capri, og storbyen Napoli er også en hel dag værd – eller flere, men så er det bedst at dele ferien, så du får flere dage til at gå på opdagelse i den spændende by.

Hold ferie med offentlig transport

En kort gåtur fra hotellet - ca. 250 meter - finder du kurbadeanstalt Poseidons Haver (Giardini Poseidon), der er berømt for de mange pools med kurvand omgivet af middelhavsvegetation, blomster og tropiske planter – en forkælelse for krop og sjæl.
Bil er ikke nødvendig på Ischia for at opleve mere under ferien på øen. Offentlige busser kører øen rundt mindst en gang, men oftest flere gange i timen hele dagen lang. Ved ankomst og afrejse tilbyder hotellet transport til og fra havnen i Forio, så du ikke skal slæbe din bagage. Der er mindre end to kilometer at gå - en hyggelig slentretur, hvis du selv vil gå til byen, eller når du skal tilbage om aftenen efter en middag på et lokalt pizzeria eller trattoria.

Pool med kurvand og havudsigt

Bliver du på hotellet, har du adgang til pool med kurvand (35°-38° C) med vandmassage, modstrømssvømning og den tilhørende solterrasse med havudsigt. Er vejret ikke til solbadning, finder du på selve hotellet også sauna og massagefaciliteter. Mudderbade og andre kurbade ligger ca. 50 meter fra hotellet.

Er du meget aktiv?

Til dig der hører til de mere aktive rejsende, er der også mulighed for at spille tennis ca. 400 meter fra hotellet. Vil du prøve at ride på øen er dette også muligt – nærmeste hesteridning ligger ligeledes 400 meter fra hvor du bor.

Familiedrevet hotel og spisested

Hotel Imperamare drives af et østrigsk-italiensk par, der bor her fast hele året. Her tales flere sprog: Engelsk og tysk udover italiensk, men der ansættes som regel også personale, der kan fransk og spansk. Ejerparret kombinerer den nøjsomme østrigske præcision med den italienske gæstfrihed. Både Britta og hendes mand går meget op i at dyrke egne råvarer, der har en særlig saftig og sød smag på denne vulkansk jord. Til frokost og aftensmad kan du vælge mellem store salater og grillede grøntsager fra buffet, eller fra spisekortet. Som alt sammen kan nydes på den overdækkede terrasse med havudsigt. Vil du spise et andet sted end på hotellet, finder du flere spisesteder på stranden, langs hovedvejen og nede i Forio d’Ischia.

Morgenmad med havudsigt

Morgenmaden serveres som buffet, og du er velkommen til at nyde den på den overdækkede terrasse. Du kan vælge mellem italiensk espresso, cappuccino og almindelig kaffe, eller flere slags te, chokolade og kaffe med ginseng. Der er både det du normalt finder i Italien som croissanter og kager, samt det du er vant til hjemmefra: flere slags brød, skinke og pålæg, ost, müsli, cornflakes, mælk, honning, nutella, marmelade og årstidens frugt.

Lyse og komfortable værelser


Værelserne er alle udstyrede med Sat-TV, minibar samt eget bad med bruser og hårtørrer. Aircondition kan aktiveres mod tillæg, der betales på stedet. Stort set alle værelser, undtagen ét der kikker mod haven, har havudsigt. Prisen afhænger af kombination af udsigt med størrelse på balkon eller terrasse. Vælger du et af de billigere værelser, er du altid velkommen til at indsnuse havluften og nyde udsigten fra den fælles terrasse ved poolen.

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Imperamare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Imperamare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Imperamare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel med flot beliggenhed

Hyggeligt hotel med en flot hav udsigt. Tæt på stranden, dog mange trapper. Ikke egnet for gangbesværede. Hotellets personale er ikke særlige engereret i deres gæster og er dårlige til engelsk. Ved ankomst manglede vi information om stedet og området.

Læs mere
 
search map