Anmeldelser af Hotel Capizzo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hjemlige værelser, imødekommende personale og professionel service.

Ja overskriften siger jo næsten det hele. Værelset var ikke så stort, men rent, velholdt og holdt i behagelige farver og indretning, et sted hvor vi kom "hjem til" om aftenen efter lange dage i solen.
Personalet hjalp med både stort og småt, med et smil og fagter (vi taler ikke italiensk og ikke alle på hotellet talte flydende engelsk). Morgenmaden var som beskrevet "ikke så stor, men vel assorteret". Poolen var noget af det mest behagelige jeg nogensinde har svømmet i. Vi købte et værelse med havudsigt, og dét fik vi, fuld horisont med blåt hav fra vores tilpas store altan.
Et sted hvor vi, et par på nogle af tredve og uden børn gerne vil vende tilbage til.

Forio d'Ischia som feriedestination

Dette er en vulkanø, og derved sagt skal man forvente at gå i meget kuperet terræn. Vi havde ikke sat os specielt meget ind i hvordan den offentlige transport fungere før vi tog afsted, hvilket var noget af en fejl fra min side. Jeg er jo nok noget forvent med det danske bus system, så vi vænnede os aldrig helt til køreplaner og billet system. Så mit råd må værre: sæt dig ind i systemet, for hvis du kender det, virker det faktisk rigtigt godt, men ellers skal du forvente at skrue dit ferie budget op, for taxierne koster fra 12 euros og op, alt efter hvor langt du vil køre.
Øen er tæt befolket, og der kommer turister fra næsten hele verden, så forvent ikke særlig meget albuerum, men hver indstillet på at gaderne kan være tæt pakket og bilister og folk på knallert kører med horn, speeder og bremser.
Der ud over er der stort set kun roser at give;
maden er god, du kan nemt finde mange lokale specialiteter, de dyrker selv alt fra vin til citroner og stenfrugter, fisk og skaldyr er næsten en hovede ingrediens på enhver restaurant.
Et besøg i en termisk have er næsten en must, vi besøgte Poseidons have, og aldrig har vi følt os så genopladet som efter den dag.
Klimaet er subtropisk, på 10 dage i Juli måned oplevede vi både fugtighed på 90% og 30 grader, dage med "kun" 50% fugtighed, men også nogle få regnbyger. Så tøjet bør være tyndt og let.
En bådtur væk fra øen, enten til Capri, Procida eller Napoli kan stærkt anbefales. Der er et utal af selskaber som driver store og små ture med alt fra færger til små private både, så igen, kig på mulighederne hjemmefra og undgå den værste forvirring.

Hotel Capizzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Capizzo
Dobbeltværelse m. havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Capizzo
 
search map