Hotel i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Capizzo

Capizzo Capizzo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ischia har været en populær ferieø i mange år, ikke mindst på grund af de fantastiske udsigter, men også fordi øen har et utal af varme kilder. Oprindeligt var Ischia en vulkan og der er stadig meget varme i undergrunden, som alle nyder godt af den dag i dag.

Bo godt tæt på strand og by

Hvis du vælger at holde din ferie på Hotel Capizzo, kan du se frem til et dejligt ophold med uforglemmelige udsigter over havet og bjergene, og du bor samtidig kun en kort spadseretur fra stranden og ca. 2 km fra byen Forio d'Ischia. Du skal dog være opmærksom på, at området er kuperet, så er du dårligt gående, er hotellet nok ikke det bedste valg for dig. Medbringer du bil, er der også mulighed for at parkere.

Geotermisk pool med en uforglemmelig udsigt

Capizzo blev renoveret i 2014 og fremstår derfor som et dejligt 3-stjernet hotel. Det er et godt valg for dig, som sætter pris på en fornuftig standard, men som samtidig foretrækker at bruge dit feriebudget på andet end at overnatte. Hotellet har en dejlig geotermisk pool, hvor du kan nyde tilværelsen under en skyggefuld parasol på en af de behagelige solsenge og med en kølig forfriskning inden for rækkevidde. Poolen ligger i den dejlige have, hvor der er et væld af blomster og eksotiske planter.

Nyd dine måltider under åben himmel

Du kan nyde dine måltider i hotellets gode restaurant, og du har naturligvis mulighed for at spise ude i løbet af sommeren. Om aftenen kan du se frem til en helt særlig stemning, ikke mindst mens solen går ned, for her bor du i første parket, men også når alle lysene tændes nede i Forio og rundt omkring på bjerget.

Læs mere om Hotel Capizzo

Værelse med udsigt

På hotel Capizzo er der i alt 34 pænt men enkelt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. De fleste har en privat balkon eller terrasse og flere har også udsigt over havet. Alle værelser har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, wi-fi samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Capizzo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map