Feriebolig i Casamicciola Terme på Capri, Ischia og Procida

Residence Villa Teresa

 
Residence Villa Teresa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Teresa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casamicciola Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Villa Teresa består af fem villaer, som hver rummer flere lejligheder, omgivet af en have på 10.000 m². Omgivelserne er rolige, udsigten bemærkelsesværdig.

Tæt på indkøb

Man kan roligt komme hertil uden bil, da nærmeste busstoppested kun ligger 200 meter fra indgangen. I samme afstand fra komplekset finder du for resten en slagter og et mindre supermarked. Den nærmeste strand er kun 1 km herfra. I et hjørne af ejendommen har man installeret en flot pool med indbygget børneafdeling og terrasse, hvorfra du har udsigt over landskabet og havet i det fjerne. Benyttelse af liggestole og parasoller sker mod betaling.

Læs mere om Residence Villa Teresa

Lejlighederne er alle lidt forskelligt indrettede. De har dog alle udgang til enten egen terrasse eller have med bord og stole.
Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser:
- lejlighederne består af alrum med tekøkken (2 gasblus samt køleskab) samt soveområde med dobbeltseng og evt. ekstra opredning, badeværelse med toilet og bruser og udgang til terrasse eller have med bord og stole.
Toværelseslejlighed standard med 2/4 sovepladser:
- lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkeltseng eller køjeseng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og udgang til terrasse eller have med bord og stole.
Toværelseslejlighed superior med 2/5 sovepladser:
- lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og udgang til terrasse eller have med bord og stole. Den femte opredning kan enten være i opholdsstue eller i soveværelse.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- lejlighederne består af køkken, opholdsstue med to sovepladser i sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Villa Teresa

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Teresa som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Teresa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Villa Teresa

Surprisingly cozy and nice

A beautiful little spot on a wonderful green island. The pool is bigger than pictures shows, the flat is clean and kichen well organized. Villa Teresa is high up, about 25 minutes walk from the center - but
if not afraid of exercise there is nothing to worry. We travelled two families with 3 kids each, and the walk itself can be full of adventures. Cassamicciola city is clean with some nice and cozy shops. The bus system was easy to manage and the driving is nice - not crazy.

Not the last time we will visit the island - sweet people, beautiful surroundings and Villa Teresa is nice, simple and authentic.

Læs mere

Villa Teresa, Cassamiciola

Skønt ophold, med søde ejere af hotellet. Udsigten i vores lejlighed var pragtfuld og vi nød mange aftener med solnedgange. Man skal være godt gående, da byerne/havnene ligger nede og hotellet oppe. Men vi handlede hver dag i den lille købmand få meter fra hotellet, her fik man kærlig betjening og en gratis dusk basilikum med i posen, når man gik derfra :0)

Læs mere

OK - men ikke rigtigt godt

Ingen havudsigt direkte fra lejligheden eller terassen som ellers anført på in-italias hjemmeside og opholdsbeviset - så skulle man i hvert fald stå i det yderste hjørne af terassen .. lidt af en ejendomsmægler definition af 'havudsigt'. Lejligheden er stor og lækkert indrettet og generelt i fin stand, men ligger på en måde så den bliver ekstremt varm i løbet af dagen selvom man har skodderne for. Om natten kan man ikke komme af med varmen for der er ikke myggenet i vinduerne. Man må stege eller blive ædt af myg:) Ingen A/C. Lejligheden ligger desuden lidt langt væk fra det meste - der er et busstop uden for døren men busserne følger ikke busplanen. Bil tilrådes. Værten tilbød en anden lejlighed efter 4 nætter, men da havde vi booket noget andet. Endte altså med at tage videre før de 7 dage vi havde booket var gået...

Læs mere
 
search map