Feriebolig i Casamicciola Terme på Capri, Ischia og Procida

Residence Villa Teresa

 
Residence Villa Teresa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Teresa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casamicciola Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Villa Teresa består af fem villaer, som hver rummer flere lejligheder, omgivet af en have på 10.000 m². Omgivelserne er rolige, udsigten bemærkelsesværdig.

Tæt på indkøb

Man kan roligt komme hertil uden bil, da nærmeste busstoppested kun ligger 200 meter fra indgangen. I samme afstand fra komplekset finder du for resten en slagter og et mindre supermarked. Den nærmeste strand er kun 1 km herfra. I et hjørne af ejendommen har man installeret en flot pool med indbygget børneafdeling og terrasse, hvorfra du har udsigt over landskabet og havet i det fjerne. Benyttelse af liggestole og parasoller sker mod betaling.

Læs mere om Residence Villa Teresa

Lejlighederne er alle lidt forskelligt indrettede. De har dog alle udgang til enten egen terrasse eller have med bord og stole.
Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser:
- lejlighederne består af alrum med tekøkken (2 gasblus samt køleskab) samt soveområde med dobbeltseng og evt. ekstra opredning, badeværelse med toilet og bruser og udgang til terrasse eller have med bord og stole.
Toværelseslejlighed standard med 2/4 sovepladser:
- lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkeltseng eller køjeseng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og udgang til terrasse eller have med bord og stole.
Toværelseslejlighed superior med 2/5 sovepladser:
- lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og udgang til terrasse eller have med bord og stole. Den femte opredning kan enten være i opholdsstue eller i soveværelse.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- lejlighederne består af køkken, opholdsstue med to sovepladser i sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Rosalia

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Italy Village - La Serra Resort

Baia Domizia, Campania

Populært på Capri, Ischia og Procida

search map