Hotel på Capri på Capri, Ischia og Procida

La Residenza Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En hel rejse værd

De romerske kejsere var nogle af de første, som bosatte sig på den lille ø Capri, og det gjorde de med god grund på trods af, at de havde hele Romerriget til deres rådighed. Lige som kendte og kongelige fra hele verden, faldt de nemlig også pladask for øens enestående skønhed, og vores egen H.C. Andersen valgte også at besøgte Capri i 1834 for at se den Blå Grotte.

Overklassens paradis

I slutningen af 1800-tallet, var Capri blevet en yderst populær ferie-ø, men stadig kun for overklassen, og én af de der valgte at slå sig ned mit i al denne herlighed, var den svenske læge Axel Munthe, som byggede den berømte Villa San Michele, der i dag er en af øens største attraktioner. En anden villa som stammer tilbage fra den periode er Villa Caterina som tilhørte Prinsen af Caracciolo. Villaen lå i en dejlig grøn have i centrum af hovedbyen Capri og med en fantastisk udsigt over havet mod de berømte tvillingeklipper I Faraglioni. I 1956 blev villaen omdannet til hotel, og i dag har du mulighed for at tilbringe din ferie netop her på Hotel La Residenza.

Læs mere om La Residenza Hotel

Luksus-shopping og skønne udsigter

Hotellet ligger lige i smørhullet, hvilket i Capri by betyder, at du er nærmeste nabo til det berømte 5-stjernede hotel La Quisisana, men også til torvet La Piazzetta og Augustus have, hvorfra du har en helt enestående udsigt mod Faraglioni-klipperne, men også over zig-zag-vejen Via Krupp, som fører ned til den lille by Marina Piccola. Det er også her i Capri by at du finder nogen af de dyreste butikker i hele Italien, og hvis ikke lige du har guld-kortet med, er det heldigvis også tilladt at vindues-shoppe, men under alle omstændigheder er det en oplevelse af de større.

Spændende udflugtsmuligheder i fred og ro

Fra La Piazzetta kan du tage kabelbanen ned til havnen Marina Grande, hvorfra du kan sejle både til Napoli, Sorrento, Amalfi og naboøen Ischia, så der er gode muligheder for at tage på udflugt, mens tusindvis af endags-turister sætter kursen mod Capri. Til gengæld kan du så glæde dig over, at du stort set har hele Capri for dig selv indtil kl. 10 om morgenen og efter kl. 17 om eftermiddagen. Hvis du foretrækker at blive på øen i dagstimerne, kan du naturligvis vælge nyde livet på en solseng ved poolen, på solterrassen eller med en god bog i haven. Men du kan også tage på udflugt rundt omkring på øen, og fortsat have følelsen af, at du stort set har det hele for dig selv. Hvis du er glad for at vandre, kan du f.eks. besøge udsigtspunktet Arco Naturale - og der er flere andre skønne vandrestier i området, hvor du kan være næsten sikker på, kun at skulle nyde din medbragte frokost med de hyggelige firben.

Du kan spise din middag på hotellet

På hotellet kan du nyde den afslappende atmosfære, og en forfriskning og evt. en light lunch fra baren. I hotelles restaurant hvor du kan nyde udsigten over havet, spiser du dagens første måltid. Hvis du foretrækker at have styr på udgifterne, har du mulighed for at bestille halvpension, men du kan naturligvis også vælge at udforske øens andre restauranter, som findes i alle prisklasser. På Hotel Residenza er der Wi-fi, og personalet i receptionen står altid klar til at hjælpe, så dit ophold bliver så behageligt som muligt.

Hotel La Residenza hører ikke til i toppen af de 4-stjernede hoteller på Capri, men både prisen, faciliteterne, den generelle service, den dejlige have, som er et særsyn på disse kanter og ikke mindst beliggenheden, som enhver ejendomsmægler ville give mindst 5 betyder, at vi gerne tildeler hotellet 4 sole.

Lyse og farverige værelser

Hotel La Residenza tilbyder 87 værelser i forskellige kategorier. Alle værelser er udstyret med Wifi, satellit-TV, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Nogle værelser har balkon.

Læs om værelserne på La Residenza Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map