Hotel på Capri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Syrene

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Øen med en særlig atmosfære

At holde ferie på den billedskønne ø Capri er en drøm for de fleste, men det er kun ganske få, for hvem drømmen går i opfyldelse. Capri var et af de romerske kejseres favoritsteder, og Kejser Tiberius byggede flere imponerende villaer på den lille ø. Siden er mange andre berømtheder fulgt i hans fodspor, og de gør det stadig. Er du på Capri om sommeren, kan du ikke undgå at bemærke de mange luksus-yachter som færdes rundt om øen, og er du heldig, møder du både kendte og kongelige på din vej gennem de små gader i byerne Capri og Anacapri, hvor du også finder den berømte villa, som den svenske læge Axel Munthe byggede i 1800-tallet.

Gode transportmuligheder

Hvis du vil rejse til Capri, skal du huske at efterlade din bil på "fastlandet", da det ikke er muligt at medbringe biler på øen. De lokale har dog en særlig tilladelse, så du kan være heldig at møde en privat bil på din vej. Når du skal omkring på Capri, kan du tage en af de berømte taxaer med åbent tag, eller også kan du tage en af de små offentlige busser, som forbinder de få byer på øen. Hvis du skal fra havnen til Capri by, kan du også tage den lille togbane Funicolaren, som kører mange gange i timen. Fra byen Anacapri kan du tage stoleliften op på toppen af bjerget Monte Solaro, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over øen.

Gå til venstre når alle andre går til højre

Capri er i sagens natur en ø med rigtig mange turister, men du skal ikke lade dig skræmme, for turister har det med at gøre nøjagtigt de samme ting. Samtidig kommer de fleste ikke før kl. 10, og tager med garanti hjem igen senest kl. 17, og så har du hele øen for dig selv, sammen med de få andre, som har valgt at overnatte. Men selvom der er mange turister i dagtimerne, kan du nemt finde steder, hvor du kan være helt dig selv, - det handler blot om at gå til venstre, når alle de andre går til højre. Der er kun et par enkelte strande på Capri, men hvis du har valgt et hotel med swimmingpool, er det jo ikke det store problem. Naturen er vidunderlig, og atmosfæren er afslappet - en rigtig ferieø. Uanset, om du vil være aktiv eller bare slappe af, er her masser af muligheder. Og hvis du holder af at vandre, er du kommet til rette sted.

Du vil elske roen på det lille hotel

Hotel Syrene ligger lige i hjertet af Capri by. Her bor du kun et par hundrede meter fra den livlige plads La Piazzetta og du er samtidig nærmeste nabo til det berømte 5-stjernede hotel La Quisisana. I dette område finder du hyggelige, små og meget eksklusive butikker, gode restauranter, barer og i det hele taget mange muligheder for at shoppe, spise, drikke et godt glas vin og nyde livet. At slentre rundt i de smalle gader er en oplevelse.

Spis din middag under citronerne

Selve hotellet er gennemsyret af den ro, Capri er kendt for, og det er indrettet lyst og farverigt. På den udendørs terrasse og i haven under citrontræerne, kan du slappe af med en god bog og indsnuse øens dufte og den helt særlige atmosfære. Når det er tid til at indtage din frokost eller middag i restauranten, giver de samme citrontræer dig skygge. Køkkenet serverer internationale og italienske retter. Baren sørger for, at du kan købe lette snacks og drinks dagen og aftenen igennem. Herfra kan du i øvrigt også nyde en storslået udsigt over havet og bjergene, mens du sipper til din drink.

Læs mere om Hotel Syrene

Køl dig ned med et dyp i poolen

Følg de citrontræer, du læste om ovenfor, og find hurtigt vej til det lækre poolområde, hvor du kan benytte solsenge og parasoller. Hvis du vil have lidt afveksling fra stranden eller vandreturene, kan du slå dig ned her og mærke roen sænke sig. Der bliver sat prik over i'et hvad angår komfort, med hydromassage-området.

Godt at vide om Hotel Syrene

Hotellets personale er glade for at kunne hjælpe dig med alt, der kan gøre dit ophold mere behageligt. Der er Wi-Fi på hotellet, men også mulighed for et spil tennis. Tennisbanen ejes af nabohotellet, men spørg i receptionen, hvis du ønsker at benytte den.

Lyse, rummelige og stilfulde værelser

Hotellet har 32 dejlige og komfortable værelser. Nogle har havudsigt, mens andre har udsigt over byen og mange har balkon. Stilen er enkel og diskret, og de fleste gulve er prydet af de smukke håndmalede kakler fra Vietri. Alle værelser har aircondition, gratis Wi-Fi, LCD satellit-TV, minibar, værdiboks, telefon og individuelt kontrolleret aircondition. Alle værelser har privat en-suite badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Syrene

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map