Hotel på Capri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Regina Cristina

 
Hotel Regina Cristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Regina Cristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Regina Cristina ligger i gåafstand fra øens solrige strande og fra Capris kendte plads Piazzetta della Cittadina. Når du bor her, skal du aldrig gå langt, hverken til vandet, restauranterne, de mange caféer eller modebutikkerne.

Her er døgnreception, som står til jeres rådighed (på diverse sprog) for oplysninger om alt fra restauranter over sejlture til shopping. Morgenmaden serveres hver dag mellem 7:30 og 10:00. Restauranten har åben til frokost og til middag, men I kan også vælge at få maden bragt op på værelset. Gæsterne er desuden velkomne til at benytte naboens (Hotel La Vega) svømmebassin.

Læs mere om Hotel Regina Cristina

Hotellet råder over 55 lyse værelser, der alle er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, internetadgang, minibar og naturligvis privat badeværelse med hårtørrer. Der er både værelser med balkon og terrasse, som dog koster noget mere end standardværelserne, der kun har et vindue med udsigt over byen.

Skjul teksten
 
 
search map