Hotel på Capri på Capri, Ischia og Procida

Hotel La Floridiana

 
Hotel La Floridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Floridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger i et roligt og skønt område, 5 minutters gang fra det kendte torv piazzetta og fra kabelvognen, der forbinder det med havnen.

Hotellet vender mod syd med udsigt over en frodig pinjeskov og derefter havet. I nærheden finder du det offentlige svømmebassin, tennisklub med flere tennisbaner og diskotek. På hotellet er der reception, bar, opholdsstue med satellitfjernsyn.

Læs mere om Hotel La Floridiana

Alle hotelværelserne er udstyret med aircondition (tændt kun i den varmere periode), telefon, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. De har endvidere alle balkon som vender mod haven for standardværelsernes vedkommende og mod havet for superior- og junior suite-værelsernes vedkommende. Det er muligt mod bestilling at sætte én ekstra opredning i nogle af værelserne af typen standard og superior, imens der kan være op til to ekstra opredninger i værelserne af typen Junior Suite.

Skjul teksten
 
 
search map