Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Øen, som ligger i naturlig forlængelse af Sorrentos fremspringende kyst, er en eksklusiv destination for berømtheder fra hele verden. Den er ikke meget større end 10 km² og består for det meste af kalkholdig sten, som med tiden er blevet formet til stejle skråninger og fantastiske landskaber. Her finder du frodig skov, appelsin lunde og vin marker. Capri er gennem tiderne bleven besøgt af utallige forfattere, kunstmaler og filminstruktører som har her fundet rig kilde til inspiration. H.C. Andersen var den første der gjorde stedet berømt gennem sinde beretninger om sin dannelses rejse i Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Klimaet er mildt og tørt, vegetationen består især af frodige skove, appelsinplantager og vinmarker. Et naturmiljø som er fredet, hvor talrige slags land- og vanddyr lever. De fleste af dem der besøger Capri, begynder med at besøge Marina Grande, afgangsstedet for alle udflugter til den blå grotte (Grotta Azzurra).

Læs mere om Capri

Fra Marina Grande kan man også benytte tovbanen op til den legendariske piazzetta - I dag bærene navnet Piazza Umberto I. Her ligger øens rådhus samt de maleriske og hyggelige caféer. Bilkørsel er forbudt i dette område i sommermånederne, så man kan roligt slentre rundt uden at skulle passe på trafikken og bare nyde omgivelserne.

Fra piazzetta kan man komme til Augustus' Have ad en smal sti. Disse haver blev bygget af den tyske pengefyrste August Krupp, mellem 1800- og 1900-tallet. Herfra har man en vindunderlig udsigt over via Krupp, byen, Marina Piccola og de tre berømte klippeøer.

Ved at gå ad via Punta Tragara, kommer man til et andet udsigtssted, Belvedere Tragara, hvorfra man kan se Solaro Bjergets skråninger, den imponerende Castiglione og den middelalderlige fæstning.

Skjul teksten
 
 
search map