Hotel i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel San Michele er et rigtig dejligt hotel, som ligger i centrum af den lille bjergby Anacapri, 300 meter over havet, med en fantastisk udsigt over øen og Napoli bugten, og blot et stenkast fra Axel Munthes berømte Villa San Michele

Panoramisk beliggenhed

Hotellet ligger i grønne omgivelser med træer og græsplæner, og har den største og mest solbeskinnede swimmingpool på hele øen. Fra hotellet er der blot en kort gåtur til stoleliften, som fører til toppen af Monte Solaro, hvorfra udsigten er, om muligt, endnu bedre .

Læs mere om Hotel San Michele

Et hotel med charme og historie

Hotellet blev bygget i neoklassisistisk stil i 1870´erne, og åbnede som hotel i 1904 under navnet Hotel Molaro. Det blev hurtigt hjemsted for berømte kunstnere, forfattere og adelsfamiler, der alle var med til at sætte deres præg på stedet. Man kan stadig benytte de elegante opholdsstuer, der er indrettet i Louis XVI stil, hvor bl.a. den svenske dronning ofte opholdt sig, når hun besøgte Axel Munthe.

Nyd maden og omgivelserne

Hotellet har en dejlig restaurant og bar, hvorfra du har panoramaudsigt over Napoli bugten. Der er en snack bar med lettere servering ved swimmingpoolen i dagtimerne. Capri Sporting Club ligger tæt på hotellet, og her er der mulighed for at spille tennis til specialpris.

Gode værelser endog med balkon eller terrasse

De i alt 60 værelser er pænt indrettet i klassisk stil, og nogle værelser har fransk balkon, balkon eller terrasse. Værelserne har satellit TV, telefon, aircondition, minibar, værdiboks samt bad og toilet.

Når man ankommer til havnen Marina Grande på Capri, er der flere måder hvorpå man kan transportere sig til Hotel San Michele i Anacapri:
1. tage en taxa direkte til hotellet.
2. tage den lokale bus fra havnen til torvet i Anacapri, hvorfra der er ca. 200m til hotellet
3. tage svævebanen fra Marina Grande til torvet i Capri by, og derfra den lokale bus til torvet i Anacapri.

Læs om værelserne på Hotel San Michele

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map