Hotel i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel San Michele

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel San Michele er et rigtig dejligt hotel, som ligger i centrum af den lille bjergby Anacapri, 300 meter over havet, med en fantastisk udsigt over øen og Napoli bugten, og blot et stenkast fra Axel Munthes berømte Villa San Michele

Panoramisk beliggenhed

Hotellet ligger i grønne omgivelser med træer og græsplæner, og har den største og mest solbeskinnede swimmingpool på hele øen. Fra hotellet er der blot en kort gåtur til stoleliften, som fører til toppen af Monte Solaro, hvorfra udsigten er, om muligt, endnu bedre .

Et hotel med charme og historie

Hotellet blev bygget i neoklassisistisk stil i 1870´erne, og åbnede som hotel i 1904 under navnet Hotel Molaro. Det blev hurtigt hjemsted for berømte kunstnere, forfattere og adelsfamiler, der alle var med til at sætte deres præg på stedet. Man kan stadig benytte de elegante opholdsstuer, der er indrettet i Louis XVI stil, hvor bl.a. den svenske dronning ofte opholdt sig, når hun besøgte Axel Munthe.

Nyd maden og omgivelserne

Hotellet har en dejlig restaurant og bar, hvorfra du har panoramaudsigt over Napoli bugten. Der er en snack bar med lettere servering ved swimmingpoolen i dagtimerne. Capri Sporting Club ligger tæt på hotellet, og her er der mulighed for at spille tennis til specialpris.

Gode værelser endog med balkon eller terrasse

De i alt 60 værelser er pænt indrettet i klassisk stil, og alle værelser har fransk balkon, balkon eller terrasse. Værelserne har satellit TV, telefon, aircondition, minibar, værdiboks samt bad og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Syrene

Capri, Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Mare

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Grand Hotel Due Golfi

Massa Lubrense, Campania

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Torre Paradiso

Minori, Campania

Populært på Capri, Ischia og Procida

search map