Hotel i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Casa Caprile

 
Hotel Casa Caprile er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Casa Caprile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anacapri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Som gæst hos en privat familie

Midt på den smukke ø Capri, som gennem århundreder har tiltrukket naturelskere fra hele verden, ligger den dejlige villa Casa Caprile. I mere end 20 år var villaen den svenske dronning Victorias bolig, og hun opholdt sig på Capri på foranledning af sin læge, som havde anbefalet stedet pga. det gode klima. Villaen ligger på et solrigt og fredeligt sted omgivet af en grøn og velholdt have, som vel næsten kan betegnes som en botanisk have med mange eksotiske planter. Siden 1950'erne har villaen fungeret som hotel, men det er alligevel svært ikke at få følelsen af at være gæst i et privat hjem, hvor man bare ønsker, at væggene kunne tale.

Nyd din morgenmad og fuglenes sang

På hotellet er der reception med værdiboks, en læsesal og mulighed for wi-fi internetopkobling. Der er også en lille bar med tilhørende terrasse samt en morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid. I sommerperioden er der naturligvis også mulighed for at spise morgenmad på terrassen, mens du kan nyde fuglenes fløjten. Hotel Casa Caprile ligger i Capris højstbeliggende by Anacapri, som især er kendt for den svenske læge Axel Munthes villa San Michele. Denne attraktion gør, at der er mange turister i byen i dagtimerne, men da Casa Caprile ligger godt en halv kilometer fra byens centrum, vil der ikke være mange turister som finder vej til denne lille perle, og dermed kan du regne med at holde din ferie i fred og ro.

Læs mere om Hotel Casa Caprile

Godt udvalg af restauranter i nærområdet

Anacapri har et godt udvalg af butikker og spisesteder, og de nærmeste ligger i en afstand af ca. 100 meter fra hotellet. Der er ca. 8 km til selve Capri by, og her kan du tage de små minibusser, som kører ca. 500 meter fra hotellet. I Anacapri finder du også øens berømte svævebane, hvor du på ca. 10 minutter kan køre op på toppen af det højeste bjerg Monte Solaro. Herfra har du en fantastisk udsigt over bl.a. de karakteristiske tvillingeklipper Faraglioni. På grund af hotellets beliggenhed fraråder vi at gangsbesværede eller familier med barnevogne bestiller ophold her, da der er en længere trappesti fra asfaltvejen.

Hyggelige og personligt indrettede værelser

De hyggelige hotelværelser er indrettet i klassisk og stil med en del antikviteter, og den hvide farve dominerer over Middelhavets pastelfarver. De 22 værelser har alle minibar, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Standardværelserne vender enten mod bjerget eller haven og har ikke aircondition. Superiorværelser og suiter har alle aircondition og de fleste har også havudsigt, ligesom flere har balkon eller terrasse.

Læs om værelserne på Hotel Casa Caprile

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Casa Caprile

Læs personlige anmeldelser af Hotel Casa Caprile som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Casa Caprile. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Casa Caprile

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Casa Caprile

Læs mere
 
search map