Anmeldelser af Hotel Biancamaria

 
Hotel Biancamaria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Biancamaria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anacapri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Biancamaria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Biancamaria som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Biancamaria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Else-Marie og Jørgen fra Middelfart boede på Hotel Biancamaria i Anacapri fra d. 10. til d. 13. maj 2008.

Tak! Alt fungerede perfekt.

Vi blev godt modtaget i Anacapri. Hotel Biancamaria var skønt. Det var nylig blevet tip top renoveret og fremstod næsten som nyt, selvom de lige havde holdt 50 års jubilæum. Hotellet bliver nu drevet af mor og datter, og faderen havde i sin tid bygget hotellet. Der var fin orden og justits overalt, og de var meget flinke og hjælpsomme, og da vi tog afsted stod de i døren og vinkede farvel til os. 5 hjerter til Biancamaria og personalet.

Vi travede nogle dejlige ture bl.a. op til Villa Jovis og derfra ned til Villa Fersen, så de tre dage gik hurtigt. Et genbesøg i Axel Munthes villa blev det også til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map