Hotel i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Biancamaria

Værelse med havudsigt Værelse med udsigt til haven Receptionen Morgenmadslokale
 
Hotel Biancamaria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Biancamaria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anacapri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Godt udgangspunkt til oplevelser på Capri

Her er kort afstand til bussen, som kører til Capri by, med det berømte torv La Piazzetta. Fra Capri kan du køre til havnen Marina Grande, hvorfra der er båd til Napoli, Sorrento og Amalfikysten. Du kan også køre ned til den lille havn Marina Piccola, eller gå ad den berømte zig zag vej Via Krupp. Fra hotellet er der kun en kort gåtur til Axel Munthes villa San Michele, San Michele kirken med de fantastiske gulvmosaikker samt kabelliften til Monte Solaro-bjerget.

Populært turistklasse hotel

Det er sjældent vi ser et hotel på Capri, hvor du får så varm en modtagelse af værtinden, men hvor der er hjerterum er der også husrum. Til gengæld er både stemningen og servicen meget familiær, og langt fra det man som oftest oplever på Capris fine hoteller, hvor kongelige og filmstjerner er ved at falde over hinanden. Hotellet har kun 3 stjerner, men her er hyggeligt, værelserne er komfortable og rene, morgenmaden er ganske udmærket og så er hotellet fantastisk godt placeret midt i byen. Bliver morgenmaden for ensformig, er der mange cafeer i nærområdet.

Hvis ikke du er på udflugt, kan du nyde en kølig forfriskning på hotellets terrasse. Der er mange restauranter i Anacapri, og selv om de fleste nok vil synes, at der er mange turister i løbet af dagen, så kan du være helt sikker på, at alt ånder fred og idyl om aftenen, når alle endagsturisterne har forladt øen. Det er her at Capri viser sin virkelige magi.

Læs mere om Hotel Biancamaria

Fra havnen og op til Anacapri

Når du ankommer til havnen Marina Grande på Capri, er der flere måder hvorpå du kan komme til hotellet i Anacapri:

1. tage en taxa direkte til hotellet.
2. tage den lokale bus fra havnen til torvet i Anacapri
3. tage togbanen fra Marina Grande til torvet i Capri by, og derfra den lokale bus til torvet i Anacapri.

Enkle men komfortable værelser

Hotellet har kun 33 værelser i to forskellige kategorier, som ikke adskiller sig meget fra hinanden. Værelserne er ikke store og nogle af dem har udsigt over havet (i det fjerne) men ingen balkon. I den anden kategori har du udsigt mod bjergene og så har du samtidig en lille balkon.
Værelserne har aircondition (tændt fra d. 15/7 til d. 31/8 og mod tillæg), satellit-TV og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Der er værdiboks i receptionen.

Læs om værelserne på Hotel Biancamaria

Skjul teksten
 
 
search map