Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Capri

Capri Ø er en af de mere kendte og elskede øer beliggende i Det Tyrrhenske Hav.

Øen, som ligger i Napoli bugten, er en eksklusiv destination der besøges af diverse berømtheder fra hele verden. Den er ikke meget større end 10 km² og består for det meste af kalkholdig sten, som er blevet formet af vinden og havet til bjergtoppe, skråninger og fantastiske landskaber.

Aktiv ferie

Aktiv ferie på Capri, Ischia og Procida er ganske oplagt. Her findes en storslået natur, hvori man kan vandre, svømme og dykke. Naturen er bjergrig, så det er bare på med vandrestøvlerne og i gang. Vandet omkring øerne er klart og indbydende, og derfor velegnet til dykning og snorkling.

Foretrækker man en stille spadseretur, er der masser af muligheder på Capri, Ischia og Procida. Både i de små byer, og i den herlige natur. Alt i alt kan man sige, at disse tre øer indbyder til aktiv ferie på alle niveauer.  

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferie for to

Capri, Ischia og Procida indbyder i allerhøjeste grad til romantik. Det azurblå hav og de charmerende småbyer danner en romantisk ramme om en ferie, der lader romantikken blomstre. I Ischia Porto kan man nyde en romantisk middag i en af de hyggelige gyder, eller gå en romantisk aftentur langs havnen.

I Forio d’Ischia er der ligeledes rig mulighed for at opleve romantisk stemning i det hyggelige bycentrum, og byens restauranter byder på mange muligheder for en romantisk middag i den lune sommerluft. I Casamicciola på Ischia kan man lade romantikken blomstre i byens berømte kurbade eller langs den smukke strandpromenade.

Læs mere om Capri, Ischia og Procida

Det autentiske Italien

Hvis du sætter pris på at opleve det autentiske og ægte Italien, som italienerne kender det, og elsker det, så er muligheden der på både Capri, Ischia og Procida. Selvom her kommer mange turister, finder man mange gader og pladser, hvor man mærker autenciteten.

Det autentiske kan også findes i en lille, hyggelig restaurant, hvor stemningen og betjeningen minder om gamle dage og hvor menuen kun er på italiensk, så lad dig rive med af stemningen, og nyd det lokale øliv, når de andre turister, der også er på jagt efter det autentiske Italien, er taget retur til Amalfikysten.

Ischia

Ischia ø er på højde med Capri, en af de kendte øer ud for Napoli og den sorrentinske halvø.

Byen Ischia Porto er øens største by – her ligger bl.a. havnen hvor færgerne lægger til.

Byen har navngivet hele øen og er forbundet med Ischia Ponte, den gamle kystby hvor den smukke fæstning ligger. Størsteparten af øens hoteller er placeret i Ischia Porto og ligeldes finder man de mest besøgte shoppinggader her, bl.a. Via Roma og Corso V. Colonna. Desuden findes der diskoteker, natklubber, restauranter, de traditionelle taverner og vinkældre.

En anden større by er Forio d'Ischia, der rummer et hyggeligt bycentrum og havnepromenade. Her bor du også nær strand og den båd der tager dig til Napoli afgår også herfra og ikke blot fra Ischia Porto.

Ischia er desuden meget kendt for dens mange helbredende kilder (terme), hvoraf nogle af disse når en temperatur på over 40 grader (!) - opvarmet af den vulkanske undergrunds varme.
"Termerne" ligger i skønne parklignende områder, hvortil man kan købe fx en heldagsbillet og gå fra bad til bad. Nogle af disse områder har også adgang til en almindelig strand så man kan veksle mellem det friske saltvand, og de varme og eftersigende helbredende kilder.

Transporten på Ischia er til at overskue. Der kører busser rundt om øen i begge retninger, så man kommer meget nemt rundt over hele øen langst kystlinien og de større byer. Vil man ind i landet ad de mindre befærdede veje, kan man med fordel leje en scooter - hvilket der er rig mulighed for.

Procida

På den mindste af øerne, Procida, mister man tidsfornemmelsen blandt antikke havlegender, duften fra citrontræerne og mågerne i luften. Øens fyrtårn og dens uafbrudte aktivitet er med til at danne en eventyrlig atmosfære på øen… Tiden går bare langsommere her.

Turismen er sat i et ligeså lavt gear som indbyggernes daglige trummerum, og det er Procida der byder på det mest uspolerede og - måske lidt klichéfyldte ord - autentiske miljø af de tre øer her ud for Campanias kyst. Procida nås nemt fra Napoli og med både fra de øvrige naboøer.

Skjul teksten
 
 
search map