Agriturismo i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Villa Divina

 
Villa Divina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Divina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vietri sul Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Divina ligger i højderne bag den lille by Vietri sul Mare, den første af de mange perler der præger dette lille hjørne af Italien. Drømmen om fabelagtige landskaber, en frodig natur, duften af blomster og frugt bliver her til virkelighed.

Villa Divina ligger lige uden for den lille flække Benincasa, ca. 4 km fra den livlige Vietri og fra havet. Stranden er et vidt begreb langs Amalfikysten. De eneste rigtige strande findes i Minori og i Maiori, skønt mange mindre bugter med en lille sandstrand ligger langs kysten næsten overalt, men det er svært at finde sådanne steder, som ikke samtidig er håbløst overbefolkede i højsæsonen.

Læs mere om Villa Divina

På Villa Divina er der svømmebassin på ca. 16 x 6 meter (formen er dog uregelmæssig) som er delvist overdækket.

Villaen er omgivet af en stor park på 7 hektarer jord dyrket med citrontræer, oliventræer, johannesbrødtræer og andre århundrede gamle træer, hvor du kan sidde og nyde såvel solen (eller skyggen) og de flotte omgivelser.

Ejendommen omfatter også den flotte og endnu beboede del "Casa Padronale", hvor gæsternes check-in ordnes samt flere mindre huse, som ligger spredt på grunden i rolige omgivelser. Hver lejlighed er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, privat haveplads eller terrasse med havebord og stole, telefon samt parkeringsplads.

Toværelseslejlighed Casa Glicine / Casa Cielo:
- Lejlighederne Casa Glicine og Casa Cielo ligger ved siden af hinanden i samme hus. På den ene side af huset findes høje gamle træer, på den anden side er der flot udsigt over kysten. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus og to lænestole, der kan åbnes og blive til en seng, samt udgang til haven, soveværelse med dobbeltseng og udgang til panoramisk terrasse samt badeværelse med toilet og bruser. Både stuen og værelset er udstyrede med satellitfjernsyn. I haven er der havebord og -stole.

Toværelseslejlighed Casa Rosa / Casa Edera:
- Lejlighederne Casa Rosa og Casa Edera ligger ved siden af hinanden i samme hus på den øverste del af grunden. Ved huset er der have, og hver lejlighed har eget udendørs område med bord og stole samt terrasse med udsigt over bugten. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne med to gasblus og to lænestole, der kan åbnes og blive til en seng, samt udgang til den panoramiske terrasse, hvor der er bord og stole, og til haven, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Både stuen og værelset er udstyrede med satellitfjernsyn.

Treværelseshus Villino:
Huset Villino er fordelt på tre niveauer og har indgang fra øverste etage direkte fra grunden. Lejligheden indeholder soveværelse med dobbeltseng og udgang til egen terrasse, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Går du længere ned af trappen, så findes der toiletrum, køkken med fire gasblus og lille ovn, opholdsstue med spisebord og dobbelt sovesofa samt satellitfjernsyn og udgang til stor terrasse med bord og stole samt panoramisk udsigt.

BEMÆRK: 10 % rabat for bookinger på mindst en uge

Skjul teksten
 
 
search map