Hotel i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Relais Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais Paradiso ligger på en bjergside i landsbyen Raito med udsigt over den smukke by Vietri sul Mare og havet på Amalfikysten. Der er under en kilometer til centrum af Vietri, så hvis ikke du har lyst til at starte bilen, er det ikke noget problem, hvis du er godt gående, for så kan du være fremme på under et kvarter. Vietri sul Mare er "verdensberømt" i Italien på grund af den meget karakteristiske keramik, som fremstilles i byen, og som i mange år har været byens økonomiske fundament, og du finder de typiske håndmalede fliser i stort set alle badeværelser på Amalfikysten.

En anden typisk ting for området er ansjoser, som serveres på mange forskellige måder. Du kan bl.a. tage på udflugt til den nærliggende by Cetara, hvor du finder Amalfikystens eneste rigtige fiskerihavn. Byen har også et stort udvalg af gode restauranter, hvor du kan spise fisk på alle mulige og umulige måder. Det er også i Cetara at de fortsat fremstiller en helt særlig fiskesovs, som minder meget om den romerske garum, som fortsat også serveres til pasta på udvalgte restauranter.

Et godt udgangspunkt for udflugter

Relais Paradiso har en god beligenhed hvis du vil bruge din ferie på at udforske Amalfikysten og den nærmest omegn. Vietri er den første by på selve Amalfikysten, og derfra er der kun en kort køretur til den noget større by Salerno, hvor du kan tage båden til både Amalfi og øen Capri. Den offentlige bus mellem Salerno og Amalfi kører blot 350 meter fra hotellet, og fra Amalfi kan du komme videre til nogle af kystens mest berømte byer som Ravello og Positano. Du bor også tæt på motorvejen, så har du lyst til at køre en tur til den gamle romerske ruinby Pompeji, tager det dig under en halv time.

Et lille boutique-hotel med god standard

Hvis du vil forkæle dig selv i moderne omgivelser, er Relais Paradiso et godt valg. Hotellet har en hyggelig opholdsstue, hvorfra du har udgang til den store terrasse med udsigt over kysten. Restauranten holder samme gode standard som resten af hotellet, og køkkenchefen benytter så vidt muligt lokale produkter. Hvis du ønsker at spise morgenmad eller middag på din egen balkon eller terrasse, kan det naturligvis også lade sig gøre. Hotellet har også en hyggelig tagterrasse med en mindre swimmingpool og solsenge. Hvis du ankommer til hotellet i bil er der mulighed for at parkere i garagen, og du har også mulighed for at medbringe familiens kæledyr. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Læs mere om Relais Paradiso

Nyd den stor spa på søsterhotellet

Et ophold på Relais Paradiso lægger op til selvforkælelse, og det er ikke bare beliggenheden og servicen, som er i top men også faciliteterne. Relais Paradiso er det perfekte sted til et par, som ønsker at bo på et mindre, charmerende hotel. På det 5-stjernede søsterhotel Raito som ligger ca. 1 km fra Relais Paradiso, har du mulighed for at benytte den store spa ExPure SPA som er på hele 300 m2. Foruden den indendørs afdeling med pool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og wellness-afdeling, er der også en tagterrasse med solsenge. Du kan benytte spa'en til en favorabel pris, når du bor på Relais Paradiso.

Værelse med balkon eller terrasse

Hotel Relais Paradiso er et lille hotel med blot 22 værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle værelser er indrettet i moderne stil og med god komfort, som også inkluderer egen balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene eller havet. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, gratis wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser og/eller badekar samt hårtørrer. Enkelte værelsestyper har også jacuzzi.

Læs om værelserne på Relais Paradiso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Relais Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Relais Paradiso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais Paradiso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlige luxus omgivelser ved en by med stort hjerte og liv

Meget dejlig ferie og dejligt sted.

Vietri er en lille perle og rigtig italiensk, eller Napolitansk som de selv vil sige det.
Relais er meget perfekt med dejlige omgivelser - lidt irriterende at de tillader hunde ved pool område og lidt skuffet over ekstra regning man får for at få morgenmad bragt op, når man ikke kviterer for det eller får en regning når det bringes op.

Læs mere
 
search map