Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Romantisk sted og en fantastisk værtinde, som gør alt for, at ferien bliver mindeværdig

Vores 25 års bryllupsdag blev en uforglemmelig ferieuge takket være den ekstraservice, som værtinden Ilaria gav os. Hotellet var småt og nydeligt med en fantastisk udsigt over Vietri sul Mare og havet. Ilania sørgede for, at selve dagen blev uforglemmelig ved, at hun havde pysten op ved vores morgenbord og sørget for champagne og frugt. Hun fiksede også en aftale for os med privat kaptajn, som gav os en fantastisk oplevelse ved at vise os Amalfikysten fra vandet en hel del med efterfølgende middag på en romantisk lille strand. Det kan anbefales! Den lejlighed vi havde var 30kvm og havde køkken, stort bad og et indbydende soveværelse med en god seng. Det var rent og moderne, og med en stor veranda og en udsigt, man kun kan drømme om. Det er hyggeligt sted at rejse til for alle, om så man er familie, par eller venner. Der er en del trapper, som giver god motion, men også kan være lidt udfordrende for dem, der har lidt med helbredet. Anbefaler absolut at besøge Ilaria og stedet. I det hele taget har Vietri sul Mare rigtig mange søde og hjælpsomme lokale. Vi kommer meget gerne tilbage.

Amalfikysten som feriedestination

Amalfikysten og Napolikysten (Prosida og Ischia) er begge helt fantastiske steder at rejse til. Vi anbefaler selvfølgelig at se amalfikysten for havet. Der kan man virkelig se de små steder på end helt anden måde, end når man går til fods. Mange af de store flotte huse ses også bedre fra vandet af.

Tips: Vi ønskede at gøre ferien så nem som overhovedet muligt, så vi fik værtinden Ilaria til at arrangerede, at der var en chauffør som hentede os og kørte os til lufthavnen, da vi skulle hjem. Vi vil anbefale, at man tager en snak med Ilaria om forskellige udflugter. Hun ved så meget om området og kan hjælpe på bedste vis med at få fat i de rigtige folk.

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Studio (Penelope e Ulisse) m. terrasse og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map