Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hyggeligt og roligt lille hotel med en fabelagtig beliggenhed

Vores værelse var super fint og meget rent. Seng meget hård, men det er de ofte i Italien. Lille altan og med fin, men lidt begrænset havudsigt i forhold til de andre værelser. Meget fint til vores behov.
Hyggelig og stor fælles terrasse med panorama udsigt over havet og Salerno. Her serveres en hyggelig morgenbuffet med lidt lokalt brød, hjemmebag, ost og skinke.
Værtinden Ilaria er utrolig sød og hjælpsom.

Amalfikysten som feriedestination

Vietri er absolut en fin mindre by og meget mindre turistet end de andre byer som Amalfi og Positano. Vær beredt på at gå en del op og ned, med mindre du har mod på at køre i bil.
Vi tog det offentlige til både Pompei, Ercolano og Rom. Gik fint, men vær tålmodig og forberedt på at bus og tog ikke kører så ofte. Billetter købes i kiosker og husk at stemple den på stationen inden du går ind i toget.
Er du til seafood så fik vi det absolut bedste på den lokale restaurant Dal Pescatore (gå fra marinaen i Vietri Sul Mare over den lille bro i retning mod Vietri by, anden restaurant efter det lyserøde hus). Til maden tag en flaske af husets egen hvidvin til kun 5 EUR, den smager ganske fint.

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Dobbeltværelse (Romeo & Giulietta) med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

ragte ikke ud på altanen
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map