Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et glimt af paradis

Vidunderlig og unik bolig. Bestyres personligt af ejeren Ilaria, som er behjælpelig med alle spørgsmål.
Balkonen var vidunderlig, helt afskærmet og man hørte havet hele tiden.

Den sværeste del af rejsen var at komme fra Vietri Sul Mare til hotellet. Kun få snakker engelsk men vi fandt til sidst et taxiskilt på gaden over for torvet i centrum, herfra kørte vi til restaurant Fish og derfra kan man gå ned af en vældig stejl bakke ned til hotellet. Chaufføren på bussen fra Salerno var over hovedet ikke interresseret i at lade os af bussen, uden for de ordinære busstop. Meget afhængigt af hvem der spørger, åbenbart. Ring til Ilaria så hun kan åbne porten når i kommer, og endnu ikke har nøgle.

Amalfikysten som feriedestination

Vi fløg direkte til Rom, tog en togbus til Termini (centralstationen) i Rom og derfra med lyntog til Salerno. Vi bookede ikke tog i forvejen, hvilket var godt da flyet var noget forsinket. I Salerno fandt vi busholdepladsen til Amalfi (som stopper i Vietri Sul Mare) uden for centralstationen. Billetten købes i den lille tobaksbutik inde på stationen. Stå af ved det andet stop i Vietri Sul Mare (med mindre det lykkes jer at komme til Fish, se kommentar under Due Reais).
Der er lokalbusser der kører regelmessigt mellem Vietri Sul Mare og Vietri Marina (Hvor strand og hotel ligger), køb billet i tobaksforretninger. Man kan også gå.
Tag båd fra Salerne til Positano, herligt at se kysten. Tag bus til Majori for at vandre ad Citronstien til Minori. Spis godt bagværk på det berømte konditori De Riso med ved strandgaden. Gå lige over gaden fra hotellet, forbi Fish, til de to små byer Raito (der er en lille café hvis man går ind i byen) og Albori, fortsæt på trappen til et lille vandfald. Til Pompeii (som var højdepunktet) tager man et tog i Vietri Sul Mare som tager 40 minutter (billet i tobaksbutikken). Det kan være svært at finde til togstationen, men fortsæt op ad samme gade som taxiholdepladsen og tag en trappe op til højre, over en gade og så fortsæt op ad trapperne. Ikke et skilt at se noget sted.
Tilsidst er min vurdering af Amalfikysten at det er vældigt smukt, ikke altid lige venlige lokalbeboere og konstaterer at Cinque Terre et en smule mere fantastisk!

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Dobbeltværelse (Romeo & Giulietta) med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map