Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Flot belligenhed - men bedst i godt vejr

Due Relais ligger flot placeret på klippesiden over stranden ved Vietri Sul Mare. Der er en fantastisk udsigt over havet og kyststrækningen syd for Salerno. Og hvis man - som os - synes det er sjovt, kan man følge med i, hvordan lods og bugserbåde manøverer skibe ind og ud ad havnen i Salerno.
Værelset var pænt og stort med et lille køkken og et fint badeværelse. Som resten af stedet fungerer det dog bedst i varmt vejr, da eneste opvarmningsmulighed er en noget støjende varmeblæser - den samme enhed, der leverer aircondition på varme dage.
Udfordringen i forhold til dårligt vejr gør sig også gældende ved morgenmaden, der serveres på en udendørs terrasse uanset temperaturen! Vi havde én morgen12 grader. Skinner solen går det dog fint - også på de kølige morgener.
Køre- og parkeringsforholdene på Amalfikysten er generelt en oplevelse. Der er ikke megen plads, og der køres friskt til! Due Relais har egen parkering, og det er ellers en mangelvare indet område. Nedkørslen fra (og ikke mindst op- og udkørslen til) kystvejen er dog udfordring. Den er meget stejl og meget smal! Kun for små biler! Til fods kan man gengæld hurtigt komme ned til stranden og Marina de Vietri, som den nederste del af byen kaldes.

Amalfikysten som feriedestination

Vil man gerne til Amalfikysten er Vietri sul Mare et rigtig godt bud, både som mindre overrendt by og fordi det er nemt at nå frem til, uden at skulle køre langt af den smalle kystvej.

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Flot belighenhed, men tilgængeligheden trækker lidt ned.
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Studio (Penelope e Ulisse) m. terrasse og havudsigt

Egentlig til fire stjerner. Opvarmningsmuligheden trækker dog lidt ned.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map