Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedste værtinde og god beliggenhed!

Havde allerede før ankomst kontakt med værtinden, som gav nyttige tips om bådture, transfer, osv Da vi kom i problemer og landede en dag senere sendte jeg en sms. Fik svar med det samme, og hun fixede transfer for os (betalte selvfølgelig taxa). Mange gode tips og råd om, hvad vi kunne gøre, hvor vi skulle og IKKE skulle spise. Hjertellig og hjælpsom på enhver måde.

Vores datter fyldte 15 en dag og da lavede hun fødselsdagskage med 15 lys, helt på eget initiativ, uden vores indblanding.

Anbefaling til kommende gæster

Byen var meget rar. Næsten kun italienere. Så gør det ikke noget, at det er en smule trangt på stranden. De små striber med "gratis strand" var ikke sjove, ret beskidte. Vi var i.o.f. ikke der for sol sol og badf, men tog en dag til "betalingsstrand". Efter tips fra værtinden, som havde "deal" med netop denne strand, 30 € for fire stole, to parasoller og indgang hele dagen. Føltes godt. Tag gerne toppen af byen, op i bjergene til en agroturismorestaurang hun giver tips om. Et stykke at gå, men slet ikke så langt som det synes når de beskriver. Gratis transfer fra (og sikkert til hvis du vil) restauranten.

Tag bådtur langs kysten. Hendes mand / partner Giovanni kører hele dagen i perfekt båd til Positano og tilbage. Landgang, hvor du ønsker, badning, mad, osv Meget prisoverkommelig tur ift. de store selskaber, hvor priserne er skamløse.

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map