Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedømmelse af Due Relais

En super ferie hos Ilaria, den skønne ejer af stedet. Hotellet har parkeringspladser, som man kan reservere på forhånd, det er perfekt beliggenhed i forhold til at komme til stranden til fods, og det bedste af det hele: Udsigten fra værelset, som er over havet og helt fantastisk. Hotellets ejer er perfektionist, og værelset blev gjort rent hver dag. Alle terrasser og alle trapper er fyldt med planter og blomster, hvilket føjer en meget stor charme til stedet. Ilaria giver mange gode råd, og er altid tilstedeværende og klar til at hjælpe sine gæster med det mindste. Wi-Fi er gratis, men man fanger det lettest i fællesområderne. Klimaanlægget benytter man, som man har behov for.

Der er en elevator på hotellet, men vær opmærksom på, at når du skal ind på hotellets område er det nødvendigt at bestige en del trapper. Det er meget svært for mennesker, der har nedsat mobilitet.

God og varieret morgenmad med friske og lækre produkter.

Ingen støjgener, men pas på i ugen omkring d. 15. august, der er fest hele ugen, og der kan være støj fra stranden.

Restauranten på marinaen er god og ikke særligt dyr. Du møder flest lokale i byen. Alle strande i området er betalings-strande. Stranden lige nedenfor hotellet er dejlig og familievenlig.

Hvis du skal på tur til Positano, Capri eller Amalfi, så tag båden til Salerno (5 min. med bil) hvor du nemt kan parkere bilen og yderligere transport er meget billigere end i Positano eller Amalfi.

Jeg anbefaler dette hotel, alt var perfekt, ingen dårlige overraskelser.

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Studio (Tom & Jerry) m. terrasse og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map