Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et lille paradis

Due Relais er det perfekte sted. Et ret lille sted i fredelige omgivelser, kun lyden af bølgerne. Rent og lækkert, masser af rene håndklæder! Skøn morgenmad på terrassen og man bliver ikke smidt ud lige på lukketiden. Ilaria er den engagerede værtinde som hver morgen kommer og spørger til dagens program, undersøger alt mht. tider, bus/tog og giver gode råd på en charmerende, hyggelig og ikke anmassende måde. I forbindelse med påsken var der pyntet op, bagt påskebrød
og i byen var der en helt speciel procession som var meget interessant at opleve.
Vi + søn, svigerdatter, 3 børnebørn nød den hjemlige atmosfære på stedet - at bygge sandborge på stranden som skulle kystsikres mod højvande - og i høj grad Ilaria + personalets omsorg for os.
Vi vender helt sikkert tilbage og og giver TOP karakter med 5 stjerner.

Anbefaling til kommende gæster

Vores rejse pr 12.-19/4 bekræfter at vejret endnu ikke er helt stabilt. Vi havde dog 1 perfekt sommerdag og en dag med heldagsregn.
Sejltur fra Salerno til Amalfi eller Positano kan varmt anbefales. God mulighed for vandreture i bjergene med enestående udsigter. Nemt at komme til Pompei med toget fra Vietri. Vi brugte kun offentlige transportmidler.

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Vi havde ikke brug for det.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2014
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map