Anmeldelser af Due Relais
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fantastisk beliggenhed!

Indkvarteringen på Due Relais var super! Due Relais har en fantastisk beliggenhed ovenfor stranden i Vietris marina med en strålende udsigt og dejlig balkon både i det fælles rum og i det private rum / lejlighed. Due Relais ligger ganske højt op, hvilket betyder, at det er en del af trapper til at gå på, men det betyder også, at du får lidt moderat motion hver dag :) Ilaria, der ejer stedet gav os masser af tips om hvad vi kunne gøre, og hvordan vi kunne tackle det. Utroligt gæstfri! Morgenmaden var god, og værelset var vældig fint med dejlig balkon.

Anbefaling til kommende gæster

Et tip, hvis du ønsker at tage til Salerno er at tage de lokale orange busser i stedet for de blå SITA busser. SITA koster 2,2 € og den orange koster kun 1,3 €. Det er det samme firma, der kører busserne fra Vietri marine op til Vietri sul mare (som kun tager 5 min), og du kan derefter gå fra marinaen op til Vietri og skifte der til bus nummer 9 (og tallet 4, jeg tror) til Salerno. Kanon!
Sidste dag i Vietri sul mare spiste vi på en fiskerestaurant med utrolig god mad! Desværre har jeg ikke huske navnet på den, men den ligger på et hjørne midt på gågaden med alle butikkerne. En lidt finere restaurant med forbavsende god pasta og virkelig god fisk, men stadig gode priser (13 € for en hovedret). Et besøg værd!
Vi boede i Vietri seks dage, som var lige tilpas, da byen er meget lille. Derfor har vi også besøgte byen Amalfi, som ligger længere ude langs kysten og er en større by. Det var en fin afveksling fra Vietri da Amalfi havde bedre strand og mere dybblåt hav, men byen er også dobbelt så turistet og dobbelt så dyrt. Personligt syntes vi byen var lidt overvurderet, men det var en spændende oplevelse at køre med bussen på de snoede veje langs klippevægge og klart sjovt at se de andre byer på Amalfikysten, når man nu var der. Set i bakspejlet ville jeg ønske vi havde tjekket mulighederne for bådture, for det havde sandsynligvis havde gjort turen endnu bedre.
I det store hele har vi nydt Vietri og havde en rigtig god ferie! I Vietri bør man også besøge delikatesseforretningerne, hvor vi blandt andet faldt over røget mozzarella. Meget spændende og godt!

Due Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Placeringen er fantastiske, men lidt vanskelig hvis du har dårlige knæ
 
Selve indkvarteringen på Due Relais
Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Virkede ikke hver dag, så det var desværre lidt tilfældigt.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Due Relais
 
search map