Anmeldelser af Due Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Due Relais

Læs personlige anmeldelser af Due Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Due Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte og familie fra Højbjerg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 6. til d. 11. april 2009.

Vi havde et dejligt ophold på hotel Due Relais i Vietri Sul Mare. Beliggenheden er HELT fantastisk og hotellet virker helt nyt, med flotte værelser med balcon lige ud til havet og udsigt ind over byen.
Værtinden bor i huset og er meget sød og hjælpsom. Dejlig morgenmad på terassen. Hvis man ønsker noget bestemt til morgenmad, kan man bede værtinden om det - f.eks. lidt grovere franskbrød til morgenmad i stedet for det sædvanlige toast-pap-brød. Så tror jeg bare hun køber det i stedet for. Vi var de eneste gæster, sammen med en svensk familie og en norsk par, og der var i det hele taget meget få turister på Amalfi kysten i Påsken.
Vi var heldige med vejret, men hvis solen ikke skinner er det ret køligt på det tidspunkt. Italienerne gik stadig klædt i vintertøj. En anden gang vil vi nok vente til Pinsen, for at være mere sikre på vejret.
Vietri Sul Mare var meget stille, og vores favoritbyer er Minori og Maiori pga. den lange og livlige kystpromenade. Der er også mere by inde bagved. Mht. at komme til og fra og rundt i området ligger Vietri Sul Mare dog perfekt. Den snoede vej langs Amalfi kysten er nok den værste vi nogensinde har kørt på, og vi vil anbefale at tage bussen langs kysten, og nyde udsigten, som er fabelagtig smuk. Bussen holder lige ved nedkørslen til hotellet. Vi lejede en Fiat Punto og kunne lige køre ned ad stien til de 3 parkeringspladser ved hotellet, men jeg vil ikke anbefale at køre derned i en større bil. Parker evt. nede i byen, og gå op ad stien derfra. Det er ikke muligt at parkere oppe på landevejen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mogens og ledsager fra Hadsund boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 10. august 2008.

Lejligheden var meget dejlig og godt med plads og en skøn terasse. Dog var det måske rart at der var et par liggestole på så stor en terasse. At der var SÅ langt ned til badestranden havde vi alligevel ikke troet og heller ikke at det kostede omkr. 30Eur. om dagen for en parasol og 2 liggestole til 4 personer. Det overraskede os noget i negativ retning. Morgenmaden på stedet var bestemt ikke noget at skrive hjem om. Der var mere dækket op til eftermiddagskaffe end morgenmad. Vi kunne godt have ønsket os noget mere brød istedet for 3 slags kager og kiks. Det pålæg der var lagt frem kl.8.00 om morgenen lå heller ikke på køl og efter en time i 30 graders varme er det heller ikke just lækkert. Så vi havde selv frsik brød og frugt med til morgenmaden, det kunne nok ændres til en anden gang der kommer nordboere til stedet... Iøvrigt kan restauranten FISH som ligger ved nedkørslen til stedet varmt anbefales. Dejlig mad, sød betjening og rimelige priser. Men alt i alt kan vi kun anbefale stedet til andre, dejlig nem og kort afstand til seværdigheder, mange muligheder for at spise ude og lækre isbarer.

In-Italia's kommentar

Det er ganske normalt at det at leje parasol og liggestole kan ligge på alt mellem 10-25 euro pr. person om dagen alt efter hvor i Italien man vælger at feriere. Heldigvis findes der også en masse frie strande, hvor man uden beregning blot kan benytte sit håndklæde. En god idé er - hvis man f.eks. er afsted på ugebasis - at spørge om mulige ugentlige rabatter - da man her kan spare en del penge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Per Juul og familie fra Vedbæk boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har kun lovord tilovers for vores tur. Vi er udelukkende positivt overraskede, både hvad boliger (red. familien boede også i Casa Generosa i Cetara), områder, de lokales venlighed over for os turister og In-italia. In-italia's beskrivelser af de forskellige områder og boliger er virkelig fin vejledning, forventningerne blev indfriet til fulde og on-line bestillig er dejlig nem. De to opholdssteder var vidt forskellige, og var som vi havde håbet på, - og mere til, især for sådan nogle som os, der gerne vil lidt væk fra det alt for turistede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Iben og Nicolai fra Søborg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 28. juli til d. 4. august 2008.

Det var en absolut skøn tur til vietri sul mare. Vi blev hentet i en stor mercedes, så flot afhentning må man sige!
Hotellet levede bestemt op til forventningerne.. Alt var pænt og i orden. Vi betalte hverken depositum eller for rengøring- da vi selv havde gjort pænt efter os. Og det vi havde drukket fra mini-baren fik vi gratis. Meget venlig ejer.. Vi havde heldigvis købt en ordbog, for det overraskede os noget at de ikke kunne et ord engelsk.. Så det tog lang tid for os at bestille mad:)

Helt igennem en dejlig ferie- nok ikke den sidste..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inger & Niels fra Viborg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 23. til d. 27. juli 2008.

Due Relais i Vietri sul Mare - det var bare et fantastisk sted - sikken udsigt, og her gav altanen mere end fuld valuta for pengene. Dog synes vi, at tilkørselsvejen og P-forholdene er noget mere besværlige end I beskriver på hjemmesiden - hvis man vover sig fra hovedvejen og helt ned til stedet vil vi anbefale, at man lejer bil med
forsikring helt uden selvrisiko - det havde vi ikke!!

In-Italia's kommentar

Det er ikke uden årsag, at alle biler, der udlejes gennem In-Italia, netop har en sådan fuld kasko uden selvrisiko...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map