Anmeldelser af Due Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Due Relais

Læs personlige anmeldelser af Due Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Due Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
John og rejsefælle fra Måløv boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 1. til d. 8. september 2010, på Hotel La Corallina i San Marco di Castellabate fra d. 8. til d. 10. september 2010, på Locanda di San Martino i Matera fra d. 10. til d. 11. september 2010, på Masseria Salinola i Ostuni fra d. 11. til d. 13. september 2010 og på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i San Cipriano Picentino fra d. 13. til d. 14. september 2010.

Indledningsvis vil vi gerne rose jeres bureau for en særdeles god og professionel behandling på alle måder.
Og en ting er hvordan ting omtales i salgsmatriale, noget andet er virkeligheden. Men igen må vi sige, at de steder vi havde booket fuldt og helt levede op til de beskrivelser, som I havde givet, og det er virkelig en god ting.

Om de enkelte steder vil vi gerne sige om vores oplevelser:

Vietri Sul Mare: Amalfikysten er helt fantastisk smuk og alene at besøge dette område kan klart anbefales. At bo i området omkring Vietri Sul Mare synes vi var et rigtigt godt valg. Det er jo den første by på Amalfikysten, men også den by, som er allermest u-turistet og altså der, hvor almindelige italienere er. Derfor en skøn by at snuse rundt i og opleve almindelige forretninger, restauranter m.v. og altså ikke som f.eks. Amalfi by og Positano, som jo udelukkende er sat op til turister.
Der går både fra byen Salerno til Amalfi, Positano og Capri. En af disse ture bør man unde sig selv. Kysten er utrolig smuk fra vandsiden. Selve kystvejen er en meget meget snoet sag og til tider meget smal. Hvis man kører selv, skal man være forberedt på at det kræver den største koncentration at køre der, og som fører af bilen er der ikke tid til at nyde udsigterne - men det kan sagtens lade sig gøre at køre. Det største problem med at køre selv er faktisk parkering. Det er stort set umuligt at parkere bilen i nogle af byerne og så kan det jo være nok så anstrengende at køre kystturen frem og tilbage uden at kunne stoppe op i nogle af byerne. I hvert fald ikke de store af dem - man kan måske være heldig i de mindre. Men parkeringsproblemet er nu et generelt problem i Italien. Så hvis man skal opleve - og det bør man da - f.eks. Amalfi by, Positano o.s.v. så er det bedst ad vandvejen synes vi. Man kan også tage en bus - men det er rimelig langsommeligt, og så er der jo det underlige at man i Italien ikke kan købe billet i busserne, men skal købe dem i en tobakskiosk eller anden forretning, som ikke ligefrem har store skilte omkring det - så det skal man lige finde ud af. Hvis man tager bilen til Salerno for at tage bådene derfra er der en kæmpe p-plads (mod betaling ganske vist) så det fungerer fint på den måde.

Due Relais, som vi boede på er helt fantastisk. ALLE boligerne har balkon med 180 graders udsigt over bugten. Det er helt fantastisk, og der findes ikke noget bedre end at sidde på balkonen om aftenen og nyde lidt god vin, ost, pølse, skinke og melon og svømme helt hen over udsigten. En anden rigtig god ting ved stedet som bør nævnes er at der er skygge på balkonerne fra kl. ca. 14 hver dag, og det er rigtig godt, fordi man i solen normalt ellers ikke kan opholde sig der, fordi det er for varmt. Så her kan man altså sætte sig og og nyde det, når man kommer hjem om eftermiddagen efter dagens oplevelser.
Lejligheden var indvendigt enormt lækker og meget velholdt og meget flot rengjort. Men som andre har påpeget så ER sengene altså rimelig hårde.
Skønt at få morgenmad på øverste terrasse - selv om morgenmaden er meget italiensk - forstået på den måde at der er flere slags kager og søde sager og noget ost og skinke - hvorimod brød ikke er noget man gør så meget i.

Og så kræver det god kondition at skulle op ad de 93 trin der er op til vejen fra stedet. Så skønt at vores kufferter blev båret op af en fra stedet, da vi skulle rejse.

Til sidst skal omtales tilkørsels- og parkeringsforholdene. Det er beskrevet at man kan bestille - og betale for - en parkeringsplads på stedet. Vi må sige det sådan at hvis det IKKE er muligt at få en sådan plads, så bør man ikke tage en bil med dertil. Man KAN ganske vist holde på kystvejen, men den er så smal at det ikke er særligt tilrådeligt. Når man så kommer og skal ned til stedet så foregår det ad en UTROLIG stejl og smal nedkørsel. Man står nærmest op i bilen og der er kun plads til en bil, så man håber på at man ikke møder en modgående. OG så hold for guds skyld øje med det MEGET lille skilt på højre hånd ca. 100 meter nede med Due Relais. Hvis man overser det - hvad vi gjorde - så ender man ved en hvid jernlåge og kan ikke komme videre og kan ikke vende bilen. Vi måtte så vente til en behjertet sjæl skulle ud af lågen, så vi kunne få lov til at køre ind og vende.

Men alt i alt er Due Relais et pragtfuldt sted, som på det varmeste kan anbefales, hvis man lige er opmærksom på ovenstående.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og rejsefælle boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 28. august til d. 1. september 2010, på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 1. til d. 4. september 2010, på Hotel Central i Sorrento fra d. 4. til d. 8. september 2010 samt på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 8. til d. 11. september 2010.

Først og fremmest vil vi takke jer for jeres forslag af hoteller. De var rigtig dejlige og den velkomst man fik på dem, synes vi var ud over det sædvanlige. Meget personligt og alle gik straks i gang med at informere om området. Selvfølgelig var hotellet i Sorrento ”Hotel Central” ikke så intimt som de andre, men venlig og god betjening. Og så var sengen slået op, når man kom hjem om aftenen – så føler man sig virkelig velkommen. Her synes vi også det var en fordel, at der var en swimmingpool, da hotellet alligevel ligger sådan, at man ikke lige smutter en tur i vandet. Og en svømmetur kan være tiltrængt efter støvede besøg i Ercolanum og Pompei.

Donna Regina i Napoli er et kapitel for sig, det er svært at beskrive den følelse man får, når man træder ind ad døren til ”hotellet” især efter at have kravlet ind i porten med kufferter og op i den minimale elevator og tænkt: Hvad f….. er det her for et sted. Det skal og bør opleves. Men igen en fantastisk modtagelse og et fabelagtigt sted.

På den måde som vi holder af at rejse, var de fire byer vi boede i perfekte og rigtig gode udgangspunkter for diverse oplevelser. Fra Vietri via Salerno var det meget nemt med bus at besøge Pæstum, som virkelig kan anbefales. Det er et meget smukt område, som forøvrigt dufter lidt af ZOO. Grunden er opdræt af bøfler lige i nærheden, men det nåede vi ikke at besøge, men osten fik vi smagt mange gange.

Restauranten ”FISH” lige i nærheden af hotellet, kan varmt anbefales, men tag også bussen ind til Cetara en aftenstund, det er et meget hyggeligt lille fiskerleje.

Fra Positano var vores hovedudflugt vandreturen på ”Gudernes sti” – det skal opleves og man kan selv gøre den mere eller mindre vanskelig. Udover det byder Positano på en meget smukt beliggenhed, spændende at udforske med meget smalle gyder, der snor sig op i bjergene hvorfra udsigten, som så mange steder på kysten, er ”bjergtagende”.

Vi valgte Sorrento, da hovedformålet var at besøge Ercolanum og Pompei, hvilket er meget nemt og bekvemt herfra. Man går op til stationen og køber en dagsbillet til lidt over 3 EURO. Den gælder hele togturen: Sorrento-Ercolanum-Ercolanum-Pompei-Pompei-Sorrento. I Ercolanum valgte vi at benytte et taxafirma til at køre os ud til udgravningerne og retur Det er et godt valg, da de ligger lidt for langt til at gå derud og hvis man først skal til at finde lokalbusser, så går der en del tid med det.

Hvis vi skal være en lille bitte smule negative, så kan man godt fornemme at Sorrento er et charter-sted. Priserne får lige et hak opad og for at leje to liggestole og en parasol skal man hoste op med 25 EURO pr. dag. Men vi må anbefale et Pizzaria, der ikke ligger så langt fra Hotel Central på den anden side ind mod centrum: da FRANCO – det er et festligt sted med nogen meget velsmagende pizzaer for ikke at tale om deres skinke. Og et besøg i den store citronlund – også ud til hovedgaden – er anbefalelsværdigt. Her er smukt, skyggefuldt og her høstes citroner, appelsiner etc. og deres Limoncello smager vidunderligt.

Vi kan ellers IKKE anbefale at gå langs med hovedgaden, der er en infernalsk trafikstøj, så søg ned bagom i retning mod vandet og prøv at finde ind mod centrum, som om aftenen heldigvis er lukket for trafik.

Napoli er, ja hvad skal man sige: støjende, beskidt, stor, smuk, spændende, historisk – en by som er en meget stor mundfuld at sluge. Vi havde planlagt at besøge Vesuv fra Napoli, men vejret var ikke rigtig med os og det meste af tiden var toppen indhyllet i store, tunge skyer, men dagen før afrejse til Danmark omkring kl. 12.00, så det ud til at vejret klarede op, så vi sprang ind i en taxa, der kunne tage os til stationen, men i taxa’en hang en prisliste der viste at hvis man ville køres direkte til Vesuv og retur fra Napoli og hvor der blev ventet på èn i to timer, så kostede det 90 EURO. Så det valgte vi – det viste sig at være en god ide, for hvis vi havde taget det offentlige havde vi ikke nået at komme til toppen og ned igen i godt vejr.

Vi skal helt sikkert tilbage til kysten en dag og for øvrigt også tilbage til Rom en gang og så vil vi helt bestemt vælge at benytte jer som sparringspartner igen – det har kun været godt og tak for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Flemming og kone fra København boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 11. juli 2009 efter at de havde været en uge i Cilento, mere præcist på Palazzetto Florio i Santa Maria di Castellabate. Han skrev efter ferien:

Efter den første uges mere landlige omgivelser, skiftede miljøet brat. Ilarias hus Due Relais hænger på klippesiden ud til Salernobugten. Udsigten fra terrassen er til at fortabe sig i. Havet og bugten med kysten og Salernos ’skyline’ på den anden side. Fiskerne om morgenen, de små lyst- og turistbåde der futter frem og tilbage hele dagen og ikke mindst færgerne, krydstogtskibe og containerskibene til og fra Salerno. Alt det er til at falde hen over, når man kigger op fra bogen eller fra den hjemmelavede frokost eller middag. Der kan nemt smutte en time eller to og et glas kølig rosé eller spumante med blot at glo i tanketom ro.

River man sig løs fra det skønne hus, ligger stranden lige nedenfor. Ja, det vil sige et par hundrede trappetrin nede. Huset ligger nemlig lige midt mellem kystvejen og stranden – et par hundrede meter op eller ned. Det er vilkårene, når man vil ud og se. Stranden er en rigtig lokal-italiensk strand. Tætpakket med frodigt liv. Sjovt og med en lille - ikke særlig moderne – strandpromenade bag. Selve byen Vietri ligger igen oppe ad bjergsiden. Lidt krævende at nå til fods, men en bus eller den lejede bil klarer det nemt. Og besøg den! Ikke særlig turistet og ingen særlige turistseværdigheder, men så meget desto mere værd at bruge en sen eftermiddag / tidlig aften på.

Vietri er første by efter motorvejen på kystvejen til Amalfi og alle de andre turiststeder på sydkysten af halvøen. Det er sjovt – men kræver gode køreegenskaber og agtpågivenhed – at køre ad den smalle og snoede kystvej til Amalfi, Atrani, Posistano og op til Ravello, men der er rigelig af turist-seværdigheder og fine kunstoplevelser. Og man vil helt sikkert møde mange danskere, svenskere, amerikanere og alle mulige andre. Og få italienere, der ikke har med turisme at gøre. Men de små, berømte kystbyer er vel et besøg værd.

Heldigvis havde vi tid til en dag i Napoli. Skønt. Fantastisk og umådeligt sjovt. Men en dag er for lidt. Og Napoli har på ingen måde fortjent sit ry som en farlig by. Lommetyve? Ja. Ligesom København og Århus. Men oplevelserne i byens virvar af stræder / gader, butikker, restauranter og mylder af liv fjerner hurtigt al nervøsitet og overmander med sit sansebombardement.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og Alexander fra Værløse boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har været meget tilfredse med turen som helhed og indkvarteringen i både Sperlonga og Vietri.

Specielt Due Relais i Vietri var en usædvanlig god oplevelse, uventet stor lejlighed, enorm god service. Ejer/manager Ilaria de Piano var meget venlig, hjælpsom og imødekommende. Vi har kun et enkelt forslag til forbedring: I rejsebeskrivelsen kunne tilføjes at man skal fortsætte ad Amalfi-vejen længere end man tror, forbi keramikværksted mm., før man når Fish-restauranten og den stejle sidevej bagud ned til venstre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Charlotte og rejsefælle fra Aalborg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 11. til d. 13. maj 2009.

Vi har haft en skøn tur tul Vietri sul mare og det dejlige hotel Due Relais. Vi havde egentlig kun booket 2 dages overnatning, men forlængede det til 6 dage. Skøn beliggenhed lige ud til Middelhavet, hvor man på det store balkon får indtryk af at befinde sig på et cruise- skib. Bølgeskvulpet kan høres når man ligger i sengen. Denne er dog desværre frygtelig hård ! Ellers var der på værelset et lille køkken samt tilstødende værelse med en enkelt seng og plads til bagagen.Morgenmaden på den øverste terasse var typisk italiensk med 3 slags sandkage og tørt toast, men den søde Ilaria hyggede om os, så også det gled ned.

Selve byen er typisk italiensk. Vi var de eneste ikke- italienske turister i byen, på dette out-of-season tidspunkt og ganske få taler engelsk , på de få åbne restauranter. Der er en dejlig lokal stemning i byen med fint gammelt centrum op ad bjerget. Heldigvis er den idylliske Cetara kun 5 km væk hvor der er flere forrygende restauranter. Naturligvis besøgte vi byerne langs Amalfi kysten samt Pompei. Og ja det er rigtigt- lad være med at køre , tag bussen det er meget nemmere og billigere. Selv på dette tidspunkt er det svært at finde parkering og de smalle veje samt store turbusser giver én sved på panden. Men tag selv derned og oplev det !!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map