Anmeldelser af Due Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Due Relais

Læs personlige anmeldelser af Due Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Due Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten fra Esbjerg N boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 15. august 2012.

Vi var på en meget dejlig tur - vi boede utroligt smukt - ubeskriveligt, morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om, men vi havde en utrolig dejlig ferie, der blev gjort rent og skiftet håndklæder hver dag og alle var venlige og hjælpsomme, vil blot gøre opmærksom på at man skal være ret god til bens når man vælger Due Relais - 90 trappetrin ned fra den smalle vej, før man når "kommandobroen" dertil skal man jo huske at vejen til Vietri Marina også er lidt strabaserende især når temperaturen er godt over 30gr og der ikke er skygge nogen steds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annemette og familie fra København K boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 11. til d. 17. juli 2012 og på Appartamenti Grandi al Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 17. til d. 24. juli 2012.

Vi har haft en pragtfuld ferie i Italien! Og endnu engang har vi fået topservice af jer med gode råd og perfekt hjælp.

Derfra tog vi videre til Due Relais i Vietri Sul Mare på Amalfikysten - vi tog toget fra Rom til Salerno og så videre til Vietri med taxi. Nemt at bestille togbilletter hjemmefra. Due Relais er et fantastisk dejligt sted i Vietri, som er den første by på kyststrækningen og nok den mest ukendte. Men bestemt ikke nogen kedelig by. Den er dejligt "uturistet" og man kommer nemt i kontakt med dem der bor i den, hvad enten det er Luigi i Limoncello-butikken oppe i gågaden eller manden i supermercato i marinaen, som glad fortæller om sine vine, når man spørger på det lidt italienske, vi nu kan.
Ilaria er ejeren af Due Relais. Hun er utrolig hjælpsom og venlig og man føler sig straks hjemme på hendes hotel, hvor alle lejlighederne har terrasser med en fantastisk udsigt, som man aldrig bliver træt af! Skønt at sidder der på alle tider af døgnet og aldrig er der for varmt, da skyggen indtræffer om eftermiddagen, hvilket er helt perfekt.
Ilaria har mange gode anbefalinger - tag imod hendes forslag om at køre med shuttlebusen (noget af en oplevelse - men bare rolig, Antonio kører godt og har gjort det masser af gange) op til restauranten i Albori med den skønne mad! Også idéen med at sejle langs kysten var en pragtfuld oplevelse vi alle syv nød i fulde drag. Vietri er i det hele taget en god by at være i og med gode transportmuligheder til at komme omkring med til de andre byer eller også til Pompeij, som også er en kæmpe oplevelse.
Vi har bestemt lyst til at komme igen hos Ilaria!

Ja (i alt) 13 skønne dage - vi må snart begynde at tænke på den næste ferie i Italien, som også vil blive igennem jer :-)

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kjell og venner fra Ålvundeid i Norge boede på Appartamenti Grandi al Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 7. til d. 13. juli 2012.

Fire lykkelige venner er tilbage i regnvejret i Norge, efter fjorten varme fine dage på Amalfi-kysten.
Vi valgte at dele ferien mellem to steder, med en uge på hvert sted. Det viste sig at være et heldigt valg.
Første uge lejede vi lejlighed Residence Villa Sant 'Alfonso i Scala. Dette var et vidunderligt sted med en nydelig lejlighed og et blomstervæld overalt. I køkkenet var der alt vi havde behov, der manglede ikke engang proptrækker. Når vi gik ned til poolen, gik vi under en pergola fyldt med citroner. Vi fik at vide, at vi måtte forsyne os med så mange citroner, som vi havde brug for, citron til morgen-teen var sikret dagligt. Vores største problem her var at få kontakt med Carla, som var den, der kunne tale engelsk. Vi ville så gerne få betalt vores depositum. Efter tre dage, så vi mødte hende omsider. Hun forklarede smilende, at depositum ikke var nødvendigt at betale. Scala er en meget lille landsby, hvor alle kender alle. Alle tre dage følte vi os accepteret som beboere i byen. Alle vi mødte viftede med hånden og hujet ud et munter "Bonjourno". For alle, der besøger Scala og ønsker et godt måltid, anbefaler vi på det varmeste "Ristorante dei Cavalieri" Den ligger ved torvet overfor kirken. Denne restaurant bliver drevet af en dejlig ældre dame og hendes søn. Sønnen taler anstændigt engelsk og moderen skal bare opleves, sjældent har vi mødt et rarere menneske. Både mor og søn var næsten nær gråd, da de erfarede, at vi skulle rejse videre, og vi blev klemt og kyssede på alle italienske måder flere gange.
Ellers er der en taxa i byen. Ejeren af taxaen hed Mario. Vi kaldte ham efterfølgende "Super Mario" Aldrig nogensinde sure miner, selv om vi undertiden ringede lovlig sent om aftenen for at få en tur fra nabobyen Ravello. Og her var ingen forskell i priss om det var nat eller weekend. Vi hyrede ham til at køre os til næste opholdssted Vietri sul Mare og Grandi al Due Relais. Dette var en meget pænt hotel. For at illustrere hvor godt vi synes, det var, må en af deltagernes refereres. "Hvor mange millioner har vi betalt for det?". Hotellet var meget vanskeligt at finde, havde det ikke været for det medsendte kort fra In-Italia og at vores chauffør var italiensk, så ville vi nok have haft lidt problemer. Det eneste, der ikke helt faldt i smag med dette hotel var morgenmaden. Den var lidt uvant, og ikke helt tilpasset norske ganer. Ellers føltes det som om Vietri er en badeby, men med et meget speciel centrum. Mange af husmurene var dekoreret med keramiske fliser. Det viser tydeligt, at Vietri primært er kendt for sin keramik. Ellers brugte vi en dag på at besøge Paestum og de græske templer og ruiner som ligger der. Denne tur anbefaler vi varmt. Vi tog bussen til Salerno og tog derfra til Paestum. Det samme sted er også mejeriet, der producerer ægte bøffel Mosarella. Ellers vil vi anbefale alle, der har tænkt at tage til Amalfikysten om ikke at tage bilen. Det er håbløst at få parkeret mange steder. Og offentlig transport er meget godt udbygget. "Der går altid en bus eller tog." Ganske vist bliver busserne kørt på Italianske manerer med den ene hånd på rattet og den anden på mobiltelefon. Desuden går det for fuld gas, og man er heldig, hvis man får en siddeplads. Virker som om mottoet for italienske busser er: Der er altid en plads.
Ellers har vores ophold på Amalfikysten været som et eventyr. Alt er gået perfekt takket være hjælp fra In-Italia. Vi vil nok helt sikkert bruge In-Italia også på et senere tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Anne Sofie og familie fra Sande i Norge boede på Appartamenti Grandi al Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 30. juni til d. 10. juli 2012.

Vi rejste med rygsæk denne gang og tog fra Rom til Salerno og bus til Vietri, så det er jo lidt mere energikrævende end at tage en pakkerejse. Et råd jeg vil give andre som skal til samme bopæl på Marina Vietri Sul Mare er at tage en taxa fra togstationen i Salerno, hvis man ankommer der og ikke kører egen bil. Det tager kun 15 min. tid og koster ikke meget. Bussen var nemlig ret fuld, og det var meget varmt, og vi taler ikke italiensk, så vi kom af det forkerte sted, men vi ankom til sidst.
De 10 dage, vi var i Vietri Sul Mare og Due Realis var fine og afslappende. Der er ingen genvej fra bopæl til stranden længere så turen til og fra stranden var noget længere end forventet, men det gik okay for os, som var 3 voksne. Skal vi nævne noget, var det måske, at det fristende morgenmadsudbud mest bestod af kager og hvidt brød. Det er lidt uvant for os nordmænd, der er vant til groft brød. Vi var på en udflugt til Pompeji og en bådtur til Amalfi og Positano. Det var fine udflugter. Det var sjovt at se forskellen mellem de forskellige byer. I Amalfi og Positano var en masse turister og menuerne på spisestederne var på engelsk, tjenerne taler også engelsk hvilket ikke var tilfældet i Vietri. Det at der ikke var nogen særlig andre turister, og at der kom nogle overraskelser på tallerkenen på grund af sprogforvirring var først og fremmest charmerende og genstand for latter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Kim og familien fra København Ø boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 3. til d. 7. oktober 2011 og på Palazzo Vingius i Minori fra d. 7. til d. 10. oktober 2011.

Vi havde en dejlig tur til Italien.

Vil fremhæve følgende ved Due Relais: Fantastisk udsigt og lejlighed. Lidt svært at finde, men vi kom også sent om aftenen, så det gjorde det ikke nemmere.
Vi betalte ikke for rengøring og parkering, selvom det var anført (måske ikke normalen), men stor ros til den flinke ejer, som altid var behjælpelig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Leif og rejsefællen fra Dragoer boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 21. til d. 28. september 2011.

Fint hotel. Men vi kunne ønske, at der blev stillet en armstol mere op i lejligheden, så der var en til hver på terrassen. Man kunne også godt bruge en enkelt større slagter-/brødkniv i lejlighedskøkkenet. Men fin behandling. Og: sengene var lidt for hårde for os ældre mennesker. Men en herlig udsigt til strand, hav og trafikhavnen.

Fiskerestauranten "Dal Pescatore" var bare helt ok.

Man skal ikke køre til Salerno i myldretiden om formiddagen (10-12). Så skal man bruge 45 min i kø. Det kan anbefales at tage bussen til Amalfi og sejle hjem til Salerno og med bus fra stationen hjem til Vietri.

Dejlig tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og Ole boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 30. juli til d. 11. august 2011 og på Decumani Hotel de Charme i Napoli fra d. 11. til d. 12. august 2011.

Vi har haft en rigtig god ferie i Vietri Sul Mare. Vi tilbragte 10 dage på Due Relais som levede helt op til forventningerne.
Beliggenheden var perfekt i forhold til at komme rundt med offentlig transportmidler, kort afstand til Salerno hvor både tog og skib afgår fra. Bussen tog vi enten direkte oppe fra vejen eller fra Vietri; fungererde også perfekt. Vi fik god vejledning i at købe billige billetter hos værtinden i huset.

Vi finder det charmerende med den Italienske måde at forholde sig til tid på, så husk derfor, når morgenmaden serveres mellem 8.00 og 10.00 er det nærmere 8.30 eller 8.45.

Vi fik rene håndklæder dagligt, der var viskestykker til køkken, og sengelinned blev skiftet 1 gang. Udsigten og altanen er fantastisk og de 10 dage vi tilbragte på stedet var ikke spor for meget - vi besøgte Pæestum, Pompei, Amalfi, Positano, Ravello, Sorrento og andre små byer, området er så flot, og i Vietri Sul Mare mødte vi næsten udelukkende Italienske turister.

Albori den lille by på bjerget over Vietri sul Mare er et besøg værd, både med den offentlige bus, og den restaurant /Agriturismo som Due Relais har en shuttle-aftale med. Vi nød et fantastisk måltid lavet af husets egne produkte, blev hentet og kørt lige til døren efter en dejlig aften.

Vi mener at have læst, at der går en trappe direkte ned til vandet fra Due Relais. Det gør der ikke mere, så måske skal det rettes.

Vi vil gerne sige tak til in-italia for god service og hjælp - og vil til enhver tid anbefale jeres service til andre og gerne benytte os af den igen.


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og rejsefælle fra Blokhus boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 21. til d. 25. juni 2011.

Postitivt:
Dejlig stor lejlighed med helt fantastisk udsigt over vand og kysten. Venligt personale. I forhold til andre steder vi boede på turen på Amalfikysten, var lejligheden faktisk billig.

Negativt:
Vi sad fast i elevatoren i 30 min. med alarmen igang inden det lykkedes os at rokke elevatoren, så vi kunne snige os ud! Da der ikke var andre tilstede - herunder personale - til at hjælpe, var der tale om en meget ubehagelig oplevelse, specielt fordi der var ca. 30 C i den lille elevator. Til andre gæster: Hold Jer langt væk fra elevatoren.

Til og frakørslen til ejendommen er for øvede bilister - på samme måde med parkeringen.
Byen er meget italiensk og ikke vandt til udenlandsktalende turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map