Anmeldelser af Due Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Due Relais

Læs personlige anmeldelser af Due Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Due Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og rejsefælle fra København Ø boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 17. til d. 20. maj 2008.

Det er bare et ubeskriveligt lækkert sted - Amalfikystens flotteste hus, klasket op på klippevæggen i 50 meters højde. De 91 trappetrin ned til indgangen på 4. sal er godt nok en udfordring for én med tendens til højdeskræk, men belønningen venter når man kommer ned på den store morgenmadsterrasse og igen tør løfte blikket og nyde udsigten. Men som nævnt, et ubeskriveligt lækkert sted, hvorfor jeg blot vil sige: Super duper service, lækker indretning, fed altan, alt bare tip top i orden. Jeg vil dertil igen.

P.s.: Jeg har lært, at det er rigtigt hvad alle andre siger: Man skal ikke køre i sin egen bil til Amalfi. Der er faktisk ingen parkeringsmuligheder. Men så kan man bare gøre som vi: køre hjem til Maiori igen, stille bilen der, og tage bussen til Amalfi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
 

Lignende boliger

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Villa Mirella

Palinuro

search map